VANSKELIGHETER: Den populære TV-dronningen har flere ganger snakket åpent om sine problemer med å bli mor. Foto: Stella Pictures
VANSKELIGHETER: Den populære TV-dronningen har flere ganger snakket åpent om sine problemer med å bli mor. Foto: Stella Pictures Vis mer

- 40 kvinner vil være surrogatmor for meg

Nå snakker hun ut om fruktbarhetsproblemene.

Publisert
SEHER.NO: TV-dronningen Giuliana Rancic (36), som leder et av USAs mest populære underholdnings- programmer, E! News, har snakket åpent om sine problemer med å unnfange et barn.

Hun fikk beskjed av legen om å legge på seg syv kilo og prøve igjen, noe som endte med en spontanabort, etter at hun gikk gjennom en kunstig befruktning.

- Noen ganger må jeg behandles 21 dager på rad, tre ganger om dagen. Det er mye, men man må gjøre det.

Men om ikke behandlingen skal lykkes, finnes det andre muligheter for TV-stjernen. Hun forteller til Huffington Post at mange kvinner har tilbudt henne å bære fram barn for henne.

- Vi har fått henvendelser fra 40 kvinner som vil være surrogatmor for meg. Her om dagen fikk jeg en mail der en kvinne fotalte at niesen hennes skulle få barn. Hun ønsket ikke å ha det selv, og tilbød meg det.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ja, jeg er gravid!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer