– 40 er det nye 30!

Supermodellen Heidi Klum fnyser av aldersangsten på sin jubileumsbursdag. Se bildene som viser hvorfor!

NYDELIG JUBILANT: Hvem skulle tro at Heidi Klum i dag fyller 40 år? Supermodellen stråler fortsatt som en ungjente! Foto: All Over Press
NYDELIG JUBILANT: Hvem skulle tro at Heidi Klum i dag fyller 40 år? Supermodellen stråler fortsatt som en ungjente! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial fra Klums karriere nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Siden hun slo igjennom på coveret til Sports Illustrateds bikiniutgave og ble den første tyske Victoria's Secret-engelen på slutten av nittitallet, har smellvakre Heidi Klum hatt en forrykende karriere.

I tillegg til å prestere foran kamera, har den tyske skjønnheten også virket som programleder, produsent, designer og skuespiller – og attpåtil født og oppdratt intet mindre enn fire barn.

I dag fyller hun 40 – og det helt uten aldersangst. 

– 40 er det nye 30, spøkte Klum hun gjestet Ellen DeGeneres Show.

– Jeg bryr meg ikke om å bli eldre. Jeg er glad! Når man blir eldre betyr jo bare det at vi fortsatt er her og har det fint.  

Nå er det riktignok heller ingen grunn til at «Project Runway»-programlederen skulle hatt en førtiårskrise.

Karrieren hennes blomstrer – og det samme gjør kjærligheten. Og sist, men ikke minst: Heidi Klum er fremdeles sprudlende sprek og slående vakker!

Se høydepunktene fra Klums liv i rampelyset i bildekarusellen under!

LES OGSÅ: Nekter datteren å bli modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer