MANGE SØSKEN: Det er 40 år mellom yngstemann og eldstemann av søskene til Stian Barsnes-Simonsen. Foto: Seher.no/Per Ervland
MANGE SØSKEN: Det er 40 år mellom yngstemann og eldstemann av søskene til Stian Barsnes-Simonsen. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

40 år mellom søsknene!

- Jeg har flere "brothers from another mother", sier Stian Barsnes-Simonsen.

SEHER.NO: Det kan være vanskelig å tro at Stian Barsnes-Simonsen (30) faktisk er en bergensgutt. TV-fjeset har gjennom syv år med MGP junior snakket feilfritt østnorsk.

For da han som 13-åring fikk programlederjobben i "Midt i Smørøyet", var det bare å pakke sekken, forlate mor i Bergen, og flytte til far i Oslo.

I et intervju med KK forteller Stian at familien hans slettes ikke er som alle familier.

- Foreldrene mine har fire barn hver, men bare meg felles. Jeg har flere "brothers from another mother" og det er faktisk 40 år mellom mitt yngste og mitt eldste søsken, sier han til bladet.
- Så jeg har vært den som har sjekket damer med med en baby på armen, og jeg har vært babyen på armen som har blitt brukt som sjekketriks, sier Barsnes-Simonsen.

30-åringen er nå gift med Janicke, og har selv en sønn, Teodor, på 1 år.

Barsnes-Simonsen, som er aktuell som programleder i "De Ukjente", har vært høyt oppe på listen over landets kjekkeste menn ved flere anledninger. Selv hevder han at han knakk sjekkekoden som tenåring.

- På ungdomsskolen knekket jeg litt av koden for hva jenter ville ha. Jeg måtte bli kjipere, rett og slett. De onde guttene var de som fikk jentene. Det funket som hakka møkk! Men så dro jeg det litt for langt...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - For meg er det ikke vinn eller forsvinn