TIL ALTERS: Endelig blir det bryllup for Milla Jovovich og kjæresten Paul Anderson. Foto: All Over Press
TIL ALTERS: Endelig blir det bryllup for Milla Jovovich og kjæresten Paul Anderson. Foto: All Over PressVis mer

32 år og gifter seg for tredje gang

- Denne gangen blir det et hvitt bryllup.

LOS ANGELES (Seher.no): Da det ble kjent at supermodellen Milla Jovovich (32) og kjæresten Paul Anderson (43) ventet barn i fjor sommer utsatte de bryllupet fordi Milla ikke ville gifte seg med stor mage.

Anderson fridde allerede til Jovovich i 2003, men paret gjorde det slutt en kort periode før de fant tilbake til hverandre igjen. I november 2007 fikk de datteren Ever Gabo Anderson sammen.

Nå prøver de å gå ned kirkegulvet igjen, forteller den vakre tsjekkiske modellen og skuespilleren til Brides magazine, ifølge Sunday Express.

- Jeg vil ha en privat en seremoni. Jeg har giftet meg i to ganger i Las Vegas og vil ikke dette ekteskapet i fare ved å gjøre det en gang til. Denne gangen blir det et hvitt bryllup, men ikke et stort et. Jeg vil bare ha familie og nære venner, sier hun til bladet.

Paret traff hverandre på settet til filmen "Resident Evil" i 2002 hvor han var regissør og hun hadde en rolle.

Jovovich giftet seg for første gang som 16-åring med skuespilleren Shawn Andrews (37), men moren hennes annullerte ekteskapet to måneder senere.

I 1997 giftet hun seg igjen. Denne gangen med "Det Femte Element"-regissøren Luc Besson (49). Paret skilte seg to år senere.

LES OGSÅ: - Jeg var våken i 48 timer