MAMMA TIL SYV: Jasmine Magdalena Weco kjemper om å bli Norges flotteste kvinne. Her fotografert hjemme på Vatnestrøm, ca 3 mil nord for Kristiansand. Her bor hun med mannen Arnfinn og barna: Arlena Cassandra 13, Sabrina Jasmine 11, Adrian Immanuel 8, S Foto: Anders Martinsen/Se og Hør
MAMMA TIL SYV: Jasmine Magdalena Weco kjemper om å bli Norges flotteste kvinne. Her fotografert hjemme på Vatnestrøm, ca 3 mil nord for Kristiansand. Her bor hun med mannen Arnfinn og barna: Arlena Cassandra 13, Sabrina Jasmine 11, Adrian Immanuel 8, S Foto: Anders Martinsen/Se og HørVis mer

32 år - og mamma til syv

Blir syvbarnsmammaen kåret til "Norges flotteste kvinne"?

SEHER.NO: - Det å være mamma er for meg meningen med livet. Det er det beste som finnes. Jeg kunne ikke tenke meg noe annet, stråler 32 år gamle Jasmine Magdalena Welo fra Vatnestrøm utenfor Kristiansand.

Den blide Sørlands-kvinnen har vært hjemmeværende mamma siden hun var 18 år - da hun ble hun gravid med sitt første barn. Siden den gang har det bare ballet på seg.

Nå tar hun fødselspause
- Jeg har alltid drømt om å få mange barn - det samme har mannen min, smiler Jasmine til Se og Hør.

Minstemann er nå blitt ti måneder gammel, og Jasmine skal ta en fødselspause. Men det blir i hvert fall ett barn til i familien.

- Vi har planlagt å få ett barn til, og du skal ikke se bort i fra at det kan bli enda flere. Men nå trenger jeg en pause på et par år, forteller supermammaen og ler.

Drømmer om å bli artist

Når minstemann blir eldre ønsker Jasmine å forfølge barndomsdrømmen sin.

- Jeg har sunget siden jeg var ni år, og har alltid drømt om å bli artist. Jeg kan tenke meg å jobbe som modell og skuespiller også, men aller helst vil jeg bli sanger, forteller hun.

Neste Idol-runde er Jasmine Magdalena fast bestemt på å prøve seg på audition. Men nå først har hun meldt seg på konkurransen "Norges flotteste kvinne".

NORGES FLOTTESTE KVINNE - SLIK MELDER DU DEG PÅ:

"Norges flotteste kvinne" er en konkurranse som er åpen for alle som ikke oppfyller kravene for å kunne delta i Frøken Norge. Er du 25, 30 eller 40 år, gift eller ugift, har barn eller ikke - dette er konkurransen for deg!

Kanskje DU - eller noen du kjenner - har lyst til å delta i konkurransen? Mer informasjon og påmelding finner du
her.

Eventuelle spørsmål sendes til
post@bestcompany.no

Finalen går 8. og 9. august på Geilo.

Påmeldingsfristen utløper 15. juli 2008.