30 PÅMELDT: Selv om konkurransen akkurat er i gang, er det hele 30 kvinner som kunne tenke seg en natt med Pilgaard. Foto: Stella Pictures
30 PÅMELDT: Selv om konkurransen akkurat er i gang, er det hele 30 kvinner som kunne tenke seg en natt med Pilgaard. Foto: Stella Pictures Vis mer

30 kvinner kjemper om natt med Petter Pilgaard

- Det er tydeligvis mange dårlige karer der ute.

Publisert
SEOGHØR.NO: I april ble det lagt fram en undersøkelse, der det viste seg at hele seks av ti kvinner er skuffet over behandlingen de får i sengen. Det tok radiovert Petter Pilgaard opp i «Morgenshowet» i radiokanalen NRJ.

Det har nå ført til at kanalen har lansert en konkurranse, der vinneren får en het natt med den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren, som attpåtil gir orgasme-garanti. Konkurransen har fått navnet «Skal vi elske».

Seoghør.no får opplyst at det er omkring 30 kvinner som i skrivende stund har meldt seg på konkurransen på NRJ sine nettsider (ekstern lenke, red. anm.). Pilgaard synes tallet er utrolig.

- Jeg blir nesten litt trist av det tallet for damene sin del. Det tyder på at det er mange forsmådde kvinner der ute, og at det er mange damer som har lyst på en god opplevelse. Det er tydeligvis mange dårlige karer der ute, forteller Pilgaard til Seoghør.no.

Hvordan vinneren blir valgt, er ennå ikke helt bestemt.

- Jeg håper jo jeg kan velge fritt, men i prinsippet skal alle som melder seg på ha lik sjans. Det blir en slags trekning, forteller Pilgaard.

LES OGSÅ:
Vil dele ut sex på radio
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer