- 30 cm til venstre, så hadde jeg dødd

Paradise-Stian rakk ikke å reagere før lastebilen smalt inn i ham.

SJARMØR: Stian Claudi fikk god kontakt med jentene på Paradise Hotel. Her poserer han sammen med Pernille Vedeler og Victoria Norrman. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SJARMØR: Stian Claudi fikk god kontakt med jentene på Paradise Hotel. Her poserer han sammen med Pernille Vedeler og Victoria Norrman. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Stian Claudi Reinung (20) har den siste uken blitt kjent som en av hovedpersonene i den skandaleombruste reality-serien «Paradise Hotel» på TV3.

Men dramatikken inne på luksushotellet - som torsdag førte til at Pernille Vedeler ble den første som måtte reise hjem - er ingenting i mot det Stian for fire år siden opplevde da han hjemme i Norge prøvde å kappkjøre på moped mot en kamerat.

Etter en sving kolliderte Bærumsgutten med en møtende lastebil, og måtte fraktes til sykehus.

- Jeg var 16-17 år, og husker det fortsatt godt. Jeg hadde en kamerat som hadde lett motorsykkel, mens jeg hadde moped. Da vi skulle på McDonald's bestemte vi oss for å kappkjøre. Jeg kjørte vel i 50-60 km/t.
 
- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg kjørte litt ulovlig, blant annet kjørte jeg ned en gangsti for å komme foran kameraten min. Men da jeg kom ut på veien igjen, så jeg plutselig en lastebil komme imot meg i samme kjørefelt, sier Stian til Seher.no.
 
Kollisjonen som fulgte, endte med at Stian ble kastet av mopeden, mens mopeden ble totalvrak.

Etter ulykken ble Stian fraktet til Bærum sykehus, men både legene og han ble overrasket over at han hadde sluppet fra det alvorlige sammenstøtet nærmest uten skader.

En måned på krykker og noen skrubbsår var de eneste synlige merkene av kollisjonen. Stian sier til Seher.no at han innser at det kun er tilfeldigheter som gjør at han er i live i dag.

- Jeg hadde griseflaks. Heldigvis klarte jeg å vri mopeden rundt kanten av lastebilen så jeg ikke havnet front mot front. Hadde jeg truffet 30 centimeter lenger til venstre, hadde jeg dødd.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: - Har sikkert skremt vekk noen gutter