250 orgasmer om dagen !

Engelske Ellie kan få orgasme bare av å kjøre over fartsdumper...

<strong>ALLTID BEREDT:</strong> Engelske Ellie merker lysten med en gang hun våkner (Illustrasjonsbilde). Foto: All Over Press
ALLTID BEREDT: Engelske Ellie merker lysten med en gang hun våkner (Illustrasjonsbilde). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

28 år gamle Ellie lider av et syndrom som heter "Permanent Sexual Arousal Syndrome", PSAS som kan gi mer enn 250 orgasmer pr dag.


- Kjører jeg over flere fartsdumper etter hverandre er jeg "solgt". En gang det skjedde ble jeg stoppet av politiet på grunn av vinglete kjøring. Jeg ble alkotestet, det var veldig flaut, hevder Ellie over den engelske tabloidavisen News Of The World.


Hun er til daglig assistent på et kunstgalleri og sier hun ikke kunne jobbet på et vanlig kontor.


- Det er nok at telefonen ringer eller at kopimaskinen beveger seg, sier Elli, som forteller at tilstanden hennes for alvor utviklet seg etter at hun hadde fylt 18.


I følge News Of The World finnes det ingen kur mot lidelsen som utløses av stor blodtilførsel til kjønnsorganet. Det eneste som gjør hverdagen letter er i følge Ellie å ha på seg vide klær for å unngå friksjon mot kroppen....


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer