TV-FJES: Elisha Cuthbert spilte datteren til Kiefer Sutherland i TV-serien «24», og er også kjent fra TV-serien «Happy Endings» som har gått på TVNorge. Foto: Stella Pictures
TV-FJES: Elisha Cuthbert spilte datteren til Kiefer Sutherland i TV-serien «24», og er også kjent fra TV-serien «Happy Endings» som har gått på TVNorge. Foto: Stella Pictures Vis mer

«24»-stjernen giftet seg i overdådig bryllup

- Det er nok det største bryllupet jeg på mine 46 år som prest har opplevd, forteller den katolske presten Paul Egan om kjendisbryllupet.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Elisha Cuthbert (32) giftet seg denne helgen med ishockeyspiller-kjæresten Dion Phaneuf (28).

Bryllupet ble holdt i Canada, hvor begge to er fra.

Ifølge National Post var over 300 gjester ventet til festlighetene, og og det storslåtte bryllupet ble avholdt på idylliske Prince Edward Island.

Hollywood-stjernen, kjent fra TV-serier som «24» og «Happy Endings», hadde tatt høyde for paparazzier og skyelystne fans, og hadde hyret inn et stort skikkerhetskorps for å ta hånd om eventuelle inntrengere.

- Det er nok det største bryllupet jeg på mine 46 år som prest har opplevd. Jeg sa til Elisha her forleden dag at «jeg håper at paparazzi-fotografene ikke kommer til å snike seg rundt på øya», og da svarte hun: «det er derfor vi har sikkerhetsvakter», forteller den katolske presten Paul Egan til nettstedet.

Paret har vært sammen i fem år, og NHL-spilleren gikk ned på kne i fjor høst.

LES OGSÅ: Hollywood kan miste to av sine største stjerner