SUKSESS: Elisha har gjort stor suksess i action-serien "24". Men det er ikke bare på film hun opplever dramatikk.
SUKSESS: Elisha har gjort stor suksess i action-serien "24". Men det er ikke bare på film hun opplever dramatikk.Vis mer

24-stjerne døden nær

En vimsete Elisha Cuthbert ble nesten drept i New York-trafikken.

SEHER.NO: Elisha Cuthbert (25) fikk nylig erfare hvor viktig det er å se seg for når man ferdes i den travle New York-trafikken. Det ble nemlig duket blodig alvor da 24-stjernen bare trasket rett ut i veien, med biler kommende mot seg i full fart.


Den vakre skuespillerinnen ble påkjørt av en bil og kastet over veien. Til Contactmusic sier 25-åringen at hun var overbevist om at hun kom til å dø, og takker action-erfaringen fra TV for at hun unnslapp uten alvorlige skader.


 - Jeg ble nesten drept. Vi gikk langs veien og jeg går over på grønt. Plutselig bråstopper en varebil. Jeg går bare forbi varebilen og plutselig går det opp for meg at jeg er midt i et stort kryss. Jeg fortsetter å gå, men da kommer en Mercedez Benz i full fart på vei mot meg.


- Jeg hoppet oppå bilen og fløy hele veien gjennom krysset og landet på rumpa midt i veien. Er jeg død? Nei. Har jeg brukket noe? Nei. Håndvesken er fortsatt på plass, sier TV-stjernen ifølge Contactmusic.


Elisha Cuthbert trenger neppe noen "stuntwoman" i neste runde av 24. - De brasene klarer hun tydeligvis helt fint selv!


 LES OGSÅ: Leo klar for Playboy!