«24»-stjerne døde på joggetur

Skuespillerstjernen Francesco Quinn falt om da han var ute og løp sammen med sønnen.

FALT OM: - Vi jobbet febrilsk med ham. Men på et punkt snudde det, og vi fikk null respons, forteller La Costa-innbygger Tim Lawrence om episoden der Francesco Quinn falt om under en joggetur på fredag.   Foto: All Over Press
FALT OM: - Vi jobbet febrilsk med ham. Men på et punkt snudde det, og vi fikk null respons, forteller La Costa-innbygger Tim Lawrence om episoden der Francesco Quinn falt om under en joggetur på fredag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «24»-stjernen Francesco Quinn, sønn av den kjente skuespilleren Anthony Quinn, er død. Skuespillerstjernen døde av det som sannsynligvis var et hjerteinfarkt da han var på joggetur i nærheten av sitt hjem i Malibu i helgen, skriver New York Post.

Quinn ble bare 48 år gammel.

Det var fredag at Quinn var ute og jogget sammen med sin sønn Max i La Costa, i nærheten av Malibu. Skuespilleren skal ha mistet bevisstheten og falt om, mens mennesker på stedet aldri klarte å få liv i ham igjen.
 
- Vi jobbet febrilsk med ham. Men på et punkt snudde det, og vi fikk null respons, forteller La Costa-innbygger Tim Lawrence til et lokalt nyhetsnettsted.

Ambulansepersonell kom raskt til stedet, og fraktet Quinn til sykehuset, der han litt senere ble erklært død.

Francesco Quinn rakk å oppnå mye som skuespiller i sitt forholdsvis korte liv. Blant hans mest kjente roller var rollen han hadde som narkodealer Rhah i Oliver Stones 1986-film «Platoon» og terroristen Syed Ali i den andre sesongen av «24». Quinn har også spilt i serier som «The Shield» og «NCIS».

Quinn etterlater seg kona Valentina Castellani-Quinn og sine tre barn Sofia, Michela og Max.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Amy Winehouse funnet død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer