24 år og pensjonist

- Å være skuespiller er ikke så morsomt.

PENSJONERER SEG: Amanda Bynes tok til Twitter for å annonsere at hun nå pensjonerer seg fra filmverdenen. Foto: All Over Press
PENSJONERER SEG: Amanda Bynes tok til Twitter for å annonsere at hun nå pensjonerer seg fra filmverdenen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Amanda Bynes (24) fikk gjennombruddet sitt på lerretet i 2002 med filmen «Big Fat Liar», men hun begynte karrieren allerede som 7-åring. Nå har hun imidlertid gått lei.

 - Når jeg ikke lenger elsker å gjøre noe, så slutter jeg å gjøre det. Jeg vet at det er ungt å pensjonere seg i en alder av 24, men det gjør jeg altså nå, skriver Bynes.

Skuespilleren, som sist ble sett i filmen «Sydney White» i 2007, tok til Twitter for å annonsere at hun har pensjonert seg fra fra filmverdenen. 

- Jeg har aldri skrevet filmene eller tv-showene jeg har vært en del av. Jeg har kun spilt karakterer, slik produsentene har ønsket jeg skal spille dem. Å være skuespiller er ikke så morsomt som folk tror.

Men selv om «Hairspray»- stjernen nå pensjonerer seg, så kommer hun nok ikke til å lide noen nød av den grunn. Hun er nemlig en av de rikeste unge stjernene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, hun har fått kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer