21 mill. i bot for Rod

Rod Stewart droppet en konsert fordi han var sår i halsen... Det førte til 21 millioner kroner i bot!

MILLIONÆR: Rod er god for over en milliard kroner, men boten på 21 millioner svir nok litt likevel... Foto: All Over
MILLIONÆR: Rod er god for over en milliard kroner, men boten på 21 millioner svir nok litt likevel... Foto: All Over Vis mer

Må punge ut!


Rocker Rod Stewart (61) er dømt til å betale over 20 millioner kroner i bot - etter å ha avlyst en konsert i Las Vegas i desember 2000.


Dommen er tredelt. Først og fremst skal han betale tilbake 13 millioner som han har fått i forskudd for syngejobben. Dernest må han ut med 6,7 millioner kroner i morarenter. Tilslutt må han betale en million kroner i rettslige gebyrer og en dom for ringeakt for retten.


Stewart ble hyret inn for å opptre i et casino i forkant av nyttårsaften år 2000. Men Stewart fikk problemer med stemmen, og måtte avlyse. Stemmeproblemene førte til at han ikke opptrådde på nesten et år. Men han tilbød seg å holde en ny konsert på en passende dato. Dette nektet arrangøren, som i sin kontrakt hadde nedfelt at forskuddet skulle betales tilbake uansett årsak, dersom Stewart ikke holdt sitt show.


Saken har gått frem og tilbake i rettssystemet i årevis, og Stewart har nektet å betale tilbake pengene. Men nå er det ingen bønn. Dom er falt, og Rod tapte på alle punkter.