21 mill. i bot for Rod

Rod Stewart droppet en konsert fordi han var sår i halsen... Det førte til 21 millioner kroner i bot!

MILLIONÆR: Rod er god for over en milliard kroner, men boten på 21 millioner svir nok litt likevel... Foto: All Over
MILLIONÆR: Rod er god for over en milliard kroner, men boten på 21 millioner svir nok litt likevel... Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Må punge ut!


Rocker Rod Stewart (61) er dømt til å betale over 20 millioner kroner i bot - etter å ha avlyst en konsert i Las Vegas i desember 2000.


Dommen er tredelt. Først og fremst skal han betale tilbake 13 millioner som han har fått i forskudd for syngejobben. Dernest må han ut med 6,7 millioner kroner i morarenter. Tilslutt må han betale en million kroner i rettslige gebyrer og en dom for ringeakt for retten.


Stewart ble hyret inn for å opptre i et casino i forkant av nyttårsaften år 2000. Men Stewart fikk problemer med stemmen, og måtte avlyse. Stemmeproblemene førte til at han ikke opptrådde på nesten et år. Men han tilbød seg å holde en ny konsert på en passende dato. Dette nektet arrangøren, som i sin kontrakt hadde nedfelt at forskuddet skulle betales tilbake uansett årsak, dersom Stewart ikke holdt sitt show.


Saken har gått frem og tilbake i rettssystemet i årevis, og Stewart har nektet å betale tilbake pengene. Men nå er det ingen bønn. Dom er falt, og Rod tapte på alle punkter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer