DRØMMEN: Som så mange andre hadde Juliana Redding kommet til Hollywood for å bli stjerne. I stedet ble hun brutalt drept bare 21 år gammel. Foto: AP
DRØMMEN: Som så mange andre hadde Juliana Redding kommet til Hollywood for å bli stjerne. I stedet ble hun brutalt drept bare 21 år gammel. Foto: APVis mer

21-årig modell myrdet i Hollywood

Skuespiller og modell Juliana Redding (21) ble funnet død i sitt hjem søndag.

SEHER.NO: Drømmen om rikdom og berømmelse fikk en tragisk avslutning for skuespillerinnen og modellen Juliana Redding (21).

Søndag ble hun funnet drept i sin egen leilighet i Hollywood.

Det var moren til den 21 år gamle jenta som kontaktet politiet da hun ikke fikk tak i datteren på telefonen. Da poitiet ankom stedet var det et uhyggelig syn som møtte dem.

Redding ble funnet i i en blodpøl på gulvet, og politiet mener at modellen ble slått i hjel med et skarpt instrument, skriver Ekstra Bladet.

- Vi håper fortsatt på at det er noen som vet noe om drapet, og tar kontakt med oss. Vi har bruk for all hjelp vi kan få fra offentligheten, sier politisjef Alex Padilla ifølge nettstedet.

Ifølge Padilla er det foreløpig ingen mistenkte i saken, men han fastslår at etterforskningen pågår for fullt.

- Vi har foreløpig ikke arrestert noen. Etterforskningen pågår fortsatt, og vi intervjuer familie, venner og naboer for å samle så mye informasjon vi kan, sier han til FoxNews.

21-åringen jobbet hardt for å slå gjennom i Hollywood, men rakk bare å medvirke i ett par B-filmer før hun døde.

Greg Cipes, Reddings ekskjæreste, beskriver ekskjæresten som verdens vakreste menneske.

- Hun var det flotteste menneske som noensinne har satt sine ben på denne jorden, sier han til lokale medier ifølge Ekstra Bladet.

Cipes og Redding fant hverandre på settet under innspillingen av filmen "Kathy T Gives Good Hoover", som ble sluppet 1. mars 2005.

Redding medvirket i en liten håndfull innspillinger, men det rollen som Sharon i "Kathy T Gives Good Hoover" hun minnes for på amerikanske nettsider.

Den siste tiden livnærte Juliana Redding seg som servitør på en restaurant og som stripper.

LES OGSÅ: Toppmodell funnet død