21 år og nå blir det rynkebehandling

- Det er et stort press på kvinner.

LIVREDD RYNKER: Filmstjernen Vanessa Hudgens er så redd for å få rynker at hun har startet med anti-rynke behandling, i en alder av 21 år.  Foto: All Over Press
LIVREDD RYNKER: Filmstjernen Vanessa Hudgens er så redd for å få rynker at hun har startet med anti-rynke behandling, i en alder av 21 år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er en kjent sak at kvinner i Hollywood lever under et stort skjønnhets-press, og dette gjelder ikke bare de over 30.

Også de unge stjernene i LA merker utseende-fokuset og legger seg stadig oftere under kniven i tro «Heidi Montag-stil».

«High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens, som bare er 21 år, er blant dem som nå har tatt grep for å bevare utseendet sitt. Og selv om skjønnheten tidligere har uttalt at hun ikke ønsker å operere seg, har hun begynt å bruke produkter som skal hindre for tidlig aldring, skriver Popcrunch.com.

Ifølge nettstedet skal 21-åringen være så bekymret for å få rynker at hun nå har gått til anskaffelse av anti-rynke produkter.

For selv om brunetten, som er kjæreste med «High School Musical»-kollega Zac Efron, har helt plettfri og ung hud, mener hun det er bedre å starte for tidlig enn for sent.

- Jeg har allerede begynt å bruke anti-rynke produkter. Man kan like så godt starte tidlig som sent fordi produktene er fantastiske nå. Det er bedre å starte med det nå, enn å få rynker. Jeg tror det er smart, virkelig. Det er et godt skjønnhetstips, sier hun til skotske Daily Record.

21-åringen innrømmer også at det er et stort skjønnhets-press i Hollywood, selv for så unge skuespillerinner som henne.

- Kvinner lever med et mye større press enn menn, for når menn eldes anses det for å være sexy. De kan få lov til å ha grått hår. Når kvinner blir eldre i Hollywood menes det at de trenger løft, fettsuging og så videre. Det er et stort press på kvinner, men det kommer også an på hvem du er, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nakenbildene preger henne fortsatt