21 år - og enkemann med barn?

Den unge skuespilleren er redd publikum ikke vil tro på ham.

HARRY POTTER?: Skuespiller Daniel Radcliffe håper at publikum vil klare å se ham som noe annet enn trollmannen Harry Potter. Her er han på premieren av «Harry Potter og Dødstalismanene, del 1» i New York i november.  Foto: All Over Press
HARRY POTTER?: Skuespiller Daniel Radcliffe håper at publikum vil klare å se ham som noe annet enn trollmannen Harry Potter. Her er han på premieren av «Harry Potter og Dødstalismanene, del 1» i New York i november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britiske Daniel Radcliffe (21), mest kjent som den berømte trollmannen i «Harry Potter»-filmene, forsøker nå å påta seg helt andre roller.

Etter å ha spilt den bebrillede Potter i en årrekke - den første filmen kom i 2001 - kan det nok bli en utfordring for den unge skuespilleren å virke troverdig som andre rollefigurer.
 
Og det blir neppe lettere når man ser på hva slags rolle 21-åringen har påtatt seg nå! Radcliffe skal nemlig spille både enkemann og småbarnsfar i den kommende skrekkfilmen «The Woman in Black».

Radcliffe er begeistret for karriereendringen, men frykter at publikum ikke vil tro på rolletolkningen hans. Den sympatiske skuespilleren tror at filmen vil bli enormt utfordrende for ham:

- Jeg tror en av de store utfordringene mine er å få folk til å tro på meg som noe annet enn Harry Potter. Jeg spiller en far og enkemann, to ting jeg ikke har noen direkte erfaring med, sier han ifølge Contactmusic.

Det spørs kanskje hva som er den største utfordringen for publikum - å riste av seg bildet av Radcliffe som Harry Potter, eller å tro på at en slik ungfole har rukket både ekteskap, barn og enkemannsliv...

Ifølge Radcliffe skal i hvert fall publikum ha mye å glede seg til - i det minste hvis man liker skrekkfilmer som «The Others» og «The Orphanage».

- Den er veldig, veldig skummel, lover han overfor Total Film Magazine, ifølge Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viser puppene i Kanyes video - se bildene!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer