2020 var en gedigen babyboom

Flerfoldige kjendiser kunne ønske nye barn velkommen i året som har gått.

BLE FORELDRE: Charlotte Thorstvedt, Jens Christian Nørve, Kjetil Jansrud og Katarina Flatland var bare noen av kjendisene som fikk barn i løpet av 2020. Foto: NTB, Se og Hør
BLE FORELDRE: Charlotte Thorstvedt, Jens Christian Nørve, Kjetil Jansrud og Katarina Flatland var bare noen av kjendisene som fikk barn i løpet av 2020. Foto: NTB, Se og Hør Vis mer
Publisert

Med en verdensomspennende pandemi på ferde, måtte mange av oss endre på måten vi levde livene våre i våres. Det betydde blant annet at man måtte være mindre på farten, for å stoppe spredningen av viruset, til fordel for å være hjemme.

Det kan virke som at særdeles mange kjendiser brukte tiden hjemme produktivt, for det tok ikke lang tid før det ene svangerskapet etter det andre ble kunngjort. I tillegg kan det virke som en kald sommer i fjor har bidratt til at det på vårparten også kom en god del barn til verden.

Se og Hør skriver ofte om graviditetene fra start til slutt, og i år har det nesten ikke vært tid til lunsjpauser på kontoret. Den ene kjendisungen etter den andre har kommet til verden i annerledesåret 2020.

Derfor er det helt betimelig at vi nå mimrer litt tilbake. Her er en samlet oversikt over kjendisbabyene som kom til verden i år.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

Babyboom

På starten av året var det flere kjente kvinner som ble mødre. Noen av dem for aller første gang. Tidligere MTV-profil og nåværende DJ, Charlotte Thorstvedt, kunne den 23. januar avsløre at hun hadde blitt mamma for aller første gang, sammen med Arno Völker. Den lille jenta fikk navnet Daria.

I januar ble også milliardærarving Cecilie Fredriksen mor for første gang, noe som gjorde at John Fredriksen ble bestefar. Skistjernen Johannes Thingnes Bæ og kona Hedda Dæhli Bø ble var også blant de som ble foreldre for første gang i årets første måned.

Den påfølgende måneden kunne friidrettsstjernen Filip Ingebrigtsen meddele at han og kona Astrid hadde blitt foreldre til sitt første barn - en liten jente ved navn Ellie. Februar var ellers nokså stille i kjendisbabybobla.

I mars begynte det imidlertid å skje ting. Moteprofil Caroline Skjelbreid, anker Susanne Wergeland, tv-profil Jens Christian Nørve, hundetrener Maren Teien Rørvik og «Senkveld»-programleder Helene Olafsen ble alle foreldre i denne måneden.

Nørve måtte kjappe seg til USA før reiserestriksjonene trådte i kraft som følge av pandemien. Her fikk han og partneren en liten jente, som de ga navnet Sonja. Helene Olafsen hadde en mer konvensjonell fødsel, da hun og Jørgen Nilsen fikk sitt første barn.

Sønnen valgte de å kalle Louie. I april var det også flere kjendiser som kunne juble av full hals. Allerede da var det slik at ikke alle fedre fikk være med inn på fødestua i frykt for smitte, og mange måtte derfor gjennomgå en utradisjonell fødsel.

Hemmelig fødsel

Barna måtte likevel ut. Influenser Camilla Pihl fikk sammen med Peter Peters sitt første barn - en jente de valgte å kalle Poppy Pihl Peters. Artist Maria Arredondo, som flere for øvrig trodde skjulte seg inne i Trollet under årets «Maskorama», fikk sitt andre barn i april.

Kristoffer Tømmerbakke og Didrik Solli-Tangen utvidet også familiene sine respektivt med nye barn i årets fjerde måned.

Marit Larsen kunne i sommer dele at hun var blitt mamma for første gang. Det er ikke kjent når den lille jenta kom til verden, men hun så flere måneder gammel ut på bildet Larsen delte. Dermed antas det at hun kom til verden på starten av året.

Mens våren begynte å gjøre seg til kjenne i mai, kunne tre kjendiser til fortelle om sine hyggelige familieforøkelser. Journalist Julie Strømsvåg ble mamma for første gang i mai, og fikk en liten gutt.

Noen dager senere kunne proffsyklist Alexander Kristoff avsløre at han var blitt tvillingpappa. Det avslørte han på direkten under en sending. Tvillingene meldte sin ankomst litt før termin, men det gikk fint med barna etter forholdene. Han og kona har fra før to sønner.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Brukte god tid

Den ene halvdelen av rapduoen Karpe, Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid, ble også far på ny i mai. Fra før har han og kona Oda tre barn. Da sommeren banket på døren, og det ble juni, kunne tre norske kjendiser fortelle at de hadde utvidet familiene sine.

Skuespiller Eili Harboe, MMA-utøver Emil Meek og kjendisdatter Bettina Flatland ble alle foreldre i juni. For Flatlands del var dette hennes andre barn. Og det kom flere babyer til verden i løpet av sommeren.

I juli ble modell Siri Tollerød, alpinist Kjetil Jansrud, «Idol»-dommer Silje Borgan Larsen og tv-profil Ida Gran-Jansen foreldre. Sammen med samboeren Eirik Lyssand hadde paret fra før sønnen Max, men utvidet altså familien med nok en gutt. De brukte god tid på å bestemme hva han skulle hete, men i oktober kunne paret fortelle at gutten hadde fått navnet Louis.

På sommerens siste krampetrekning, i august, kunne fire norske stjerner gå inn i en ny tid på høsten som småbarnsforeldre. Realityprofil Tea Broholm, komiker Einar Tørnquist og «Singletown»-programleder Daniel Louis fikk alle barn i august.

I tillegg kom babyen til Katarina Flatland og Harald Dobloug til verden. Sønnen kom litt tidligere enn planlagt, og fikk navnet Bernhard. I starten av desember kunne Flatland dele et søtt bilde av den vesle poden, ikledd søtt nissekostyme:

Overrasket

Den påfølgende måneden kunne «Farmen»- og «Skal vi danse»-vinner Eilev Bjerkerud avsløre at han hadde fått både kjæreste og baby - noe han tidligere ikke hadde fortalt om. Så kom babyboomen i oktober - noe som tilsier at flere kjendiser var produktive i årets første måneder.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Skuespiller og danser Cengiz Al ble pappa for første gang, da han og samboeren Maiken Blom fikk sitt første barn. Programleder Gaute Grøtta Grav og P3-profil Ronny Brede Aase kunne også juble over familieforøkelser i oktober.

Dessuten ble Rachel Nordtømme mor igjen, mens influenser Inger Houghton kunne glede seg over å få tvillinger.

«Charterfeber»-profil Christian Ottesen ble også far for første gang denne måneden.

I oktober kunngjorde Lene Marlin og Kåre Conradi at de hadde fått sitt første barn, og. Den gang skrev de imidlertid at de hadde holdt henne hemmelig en stund, så det vites ikke om den lille jenta faktisk ble født i oktober eller tidligere. Tone Damli og Markus Foss fikk for øvrig sitt andre barn, en sønn, i oktober.

Kryptisk

En annen artist som ble mamma i år, men som har til gode å offentliggjøre når barnet kom til verden, er Susanne Sundfør. I august skrev hun på Instagram at hun hadde fått barn, men delte ikke stort mer.

I årets nest siste måned var det flere norske kjendisbarn som så dagens lys. Aksel Hennie kunngjorde på Instagram at han hadde blitt far igjen, selv om det var på noe kryptisk vis.

Han ville ikke kommentere familieforøkelsen ytterligere, annet enn å avsløre at den lille kom til verden den 30. november.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Realityprofil Mari Haugersveen og artist Ingrid Olava ble også foreldre i november. Dessuten kunne tv-profil Tiril Sjåstad Christensen også juble i november, da hun og samboeren Stian Lauritzen fikk sitt første barn. Med det ble også Dag Otto Lauritzen bestefar.

Desember er ennå ikke over, men vi har allerede rukket å få flere familieforøkelser i kjendisnorge. Carina Olset kunne tidlig i måneden fortelle at hun var blitt mamma, i likhet med Truls Svendsen som på Instagram kunne meddele at han er blitt tobarnsfar.

LES OGSÅ: Hylles for dette bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer