- 2017 var et skikkelig drittår, så jeg ser frem til alt 2018 har å by på

Norske kjendiser deler sine ønsker for det kommende året.

DELER 2018-DRØMMENE SINE: Blant andre Kristin Gjelsvik, Noman Mubashir og Kathrine Sørland deler sine ønsker for det kommende året med Dagbladets lesere. Foto: NTB scanpix
DELER 2018-DRØMMENE SINE: Blant andre Kristin Gjelsvik, Noman Mubashir og Kathrine Sørland deler sine ønsker for det kommende året med Dagbladets lesere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For mange er nyttårsaften en dag for ettertanke og refleksjoner rundt både opp- og nedturer fra året som har gått.

Mange legger gjerne en plan eller kommer med et ønske for det nye året. Enten en vil kutte uvaner, etablere nye rutiner, gjøre mer av en ønsket aktivitet - eller mindre, er nyttårsforsett en del av tradisjonen for mange, når man igjen starter med helt blanke ark.

På årets siste dag deler noen av Norges mest kjente profiler sine håp og drømmer for 2018.

- Ønsker henne smertefrie måneder

En av dem er NRK-profil Noman Mubashir (43). Han benytter blant annet anledningen til å sende varme tanker og ord til sin alvorlig syke tante i Pakistan.

- Det er så mye man skulle ønske skulle bli bedre i verden. Mindre krig, fattigdom, kriminalitet, korrupsjon og mobbing, men på det personlige plan skulle jeg ønske at min tante, som bor i Pakistan, som har kreft og ikke har så lenge igjen å leve, skulle slippe alle smertene hun lever med, sier Mubashir til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer