- 2013 har vært det verste året i livet mitt

På få måneder måtte Linn Skåber takle dødsfall og samlivsbrudd.

TUNGT ÅR: Linn Skåber legger bak seg et tøft år, men sier hun fortsatt er takknemlig for at alle de andre årene i livet hennes har vært så lykkelige.  Foto: Stella Pictures
TUNGT ÅR: Linn Skåber legger bak seg et tøft år, men sier hun fortsatt er takknemlig for at alle de andre årene i livet hennes har vært så lykkelige. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Linn Skåber (43) var mer enn villig til å ønske velkommen det nye året etter å ha lagt bak seg noen tøffe måneder.  I september mistet hun faren Willy Skåber som døde etter lang tids kreftsykdom - 75 år gammel. Far og datter hadde et nært forhold og skuespilleren tok dødsfallet hardt. Rundt samme tid ble det også samlivsbrudd for Linn.

- Jeg hadde også et langvarig forhold som tok slutt i høst. Som jeg sa da du ringte - 2013 har vært det verste året i livet mitt, sier Skåber i et intervju med Dagbladet Magasinet.

Fortsatt takknemlig

Men 43-åringen jobbet seg gjennom sorgen og fikk gode tilbakemeldinger for innsatsen på scenen i showet «Latter på latter» med Hege Schøyen og Cecilie Steinmann Neess. Linn har på ingen måter latt seg knekke og setter fortsatt pris på de siste 12 månedene.

- Hvis jeg skal bruke det østkantpositive genet mitt, så er det som står igjen etter 2013 likevel takknemlighet. For når du går gjennom et så fælt år har jeg lyst til å takke for de 42 som ikke har vært fæle, men veldig lykkelige. «Takknemlig» er overskriften til livet mitt.

I februar er Skåber aktuell i «Doktor Proktors prumpepulver». Hun har også en rolle i den nye svenske filmen «Meg eier ingen» sammen med Mikael Persbrandt.

SYK PÅ SCENEN: Linn har gjort suksess sammen med Hege Schøyen og Cecilie Steinman Neess med forestilligen «Latter på latter». I høst sto komikeren på scenen selv da hun fikk mykoplasma-lungebetennelse.  Foto: FameFlynet Norway
SYK PÅ SCENEN: Linn har gjort suksess sammen med Hege Schøyen og Cecilie Steinman Neess med forestilligen «Latter på latter». I høst sto komikeren på scenen selv da hun fikk mykoplasma-lungebetennelse. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Nokas-raneren, kunsttyven og Linn Skåber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer