20-åringens føtter ødelagt av høyhælte sko

- Det har vært et stort problem.

FØTTENE ØDELAGT: Ifølge Kristen Stewart har føttene hennes blitt helt utslitt og ødelagte av å gå i høye hæler på den røde løperen.  Foto: All Over Press
FØTTENE ØDELAGT: Ifølge Kristen Stewart har føttene hennes blitt helt utslitt og ødelagte av å gå i høye hæler på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Twilight»-stjernen Kristen Stewart (20) er i disse dager travelt opptatt med promoteringen av to filmer - «Twilight: Eclipse», samt indie-filmen «Welcome to Rileys».

Og promokjøret har gått hardt utover skuespillerinnens kroppsdeler, særlig føttene, skriver People.

Ifølge Kristen har nemlig beina og føttene hennes blitt helt utslitt og ødelagte etter at hun har måttet ha på seg skyhøye hæler dag ut og dag inn på den røde løperen. Og stjernen er nå bekymret for at de kommer til å få varige mén etter alle premierefestene.

- Jeg føler at føttene mine er skikkelig forbannet på meg, på grunn av skoene. Det har vært et stort problem, sa hun under LA-premieren på «Welcome to Rileys» forrige fredag.

Kvelden før deltok hun på premieren av «Twilight: Eclipse» i LA, etter å ha kommet hjem fra en lang promotur rundt om i Europa.

Men tross smertene i føttene, hevder stjernen at hun ikke er sliten av all turneringen. Heller tvert imot.

- Mot slutten av dagen blir jeg skikkelig hyper, for det er da jeg får litt tid for meg selv. Du ender opp med å være våken hele natten og ødelegger da morgenen etter, humret hun.

Stewart har blitt superstjerne takket være rollen som Bella Swan i «Twilight»-filmene, som er basert på Stephanie Meyers bestselgende bøker.

I «Welcome to Rileys» spiller hun imidlertid en helt annen og langt tøffere rolle som en ung prostituert jente, og 20-åringen innrømmer at det var veldig hardt å forberede seg til filmen.

- Temaet var mye tristere og mer emosjonelt enn noe annet jeg har måttet håndtere. Det er på en måte det laveste av det lave jeg noensinne har gjort, sier hun.

Og selv om hun nå har blitt mest kjent som Bella, tror ikke Kristen at «Twilight»-fansen vil reagere når de får se henne i en annen rolle.

- Heldigvis var ikke Bella min første rolle. Jeg har hatt mulighet til å bli komfortabel og virkelig stå for det jeg gjør. Jeg kan bare gjøre det på denne måten. Jeg er stolt av meg selv, så hvis andre ikke er det, er det helt greit, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her viser de sin kjærlighet