LYKKELIG TID: - Vi gleder oss som besteforeldre til å følge barnets utvikling i tiden fremover, sier Alexander Skadberg etter at en av kjærestens sønner natt til onsdag ble pappa for første gang.
LYKKELIG TID: - Vi gleder oss som besteforeldre til å følge barnets utvikling i tiden fremover, sier Alexander Skadberg etter at en av kjærestens sønner natt til onsdag ble pappa for første gang.Vis mer

20 år gamle Alexander ble «bestefar»

- Det føles helt fantastisk, sier Alexander Skadberg fra «Den siste viking».

SEOGHØR.NO: I april kunne Se og Hør avsløre at «Den siste viking»-deltager Alexander Skadberg (20) møtte sin 24 år eldre samboer Nina Ann Forsjord (44) da han var 16 år gammel og at folk rundt paret oppfattet kjæresten som hans fostermor.

Like før kunne Se og Hør også melde at Skadberg er i ferd med å bli «bestefar». En av samboerens sønner, Jan-Yngve (23), skulle nemlig bli pappa.

Natt til onsdag kom da også lille Emma-Kristin til verden.

VAR PÅ TV: Alexander Skadberg var i vår og se i «Den siste viking» på TVNorge, der Trond Espen Seim (42) var programleder.  Foto: TOM HANSEN
VAR PÅ TV: Alexander Skadberg var i vår og se i «Den siste viking» på TVNorge, der Trond Espen Seim (42) var programleder. Foto: TOM HANSEN Vis mer

- Det føles helt fantastisk å få lov til å bli «bestefar»! Vi gleder oss som besteforeldre til å følge barnets utvikling i tiden fremover. Alt står fint til med mor og barn, forteller en jublende glad Alexander til Se og Hør.

Emma-Kristin veide 3195 gram og var 50 centimeter høy da hun ble født.

20-åringen, som til daglig holder foredrag for barn og ungdom om ADHD og livsmestring, har aldri lagt skjul på at han nyter tilværelsen med sin mye eldre samboer.

- Vi har det veldig bra. Folk lar seg imponere av aldersforskjellen. Men det handler om at jeg aldri kunne vært sammen med en 20-åring, uttalte han til Se og Hør i vår.

LES OGSÅ: Blir «bestefar» i en alder av 20