Florence Pugh og Zach Braff:

20 år eldre kjæreste: - Mitt liv

«Little Women»-stjernen går hardt ut mot alderskritikken.

MEKTIG LEI: Skuespiller Florence Pugh går hardt ut i nytt intervju. Foto: Evan Agostini/ AP/, Cornel Cristian Petrus/ Shutterstock/ NTB
MEKTIG LEI: Skuespiller Florence Pugh går hardt ut i nytt intervju. Foto: Evan Agostini/ AP/, Cornel Cristian Petrus/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2019 ble skuespiller Florence Pugh (25) og skuespilleren, regissøren og manusforfatteren Zach Braff (46) koblet til hverandre, og førstnevnte fikk en rolle i Braffs kortfilm «In The Time It Takes to Get There». Det var imidlertid først i desember 2019 at de bekreftet at de hadde blitt et par.

Etter snart to år holder paret fortsatt sammen, til tross for at de stadig blir kritisert for at Pugh er 25 og Braff 46 år.

Nå går den unge skuespilleren hardt ut mot kritikerne i et intervju med The Sunday Times.

- Jeg tror det plager folk at det ikke er den de forventet. Men det er mitt liv og jeg skal ikke gjøre noe for å glede andre, eller for å gjøre det til en overskrift eller sak. Jeg vil også være en person, påpeker hun.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smilte igjen for Morten Botten. Her bekreftet han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

Klar tale

Pugh innrømmer videre at hun ofte får negative kommentarer når hun deler noe om den nesten 21 år eldre kjæresten i sosiale medier.

- Det er så rart at noen går inn på en annens profil og skriver dritt. Det ligger ikke i min natur å bare mobbe for å mobbe. Det er en så rar ting vi har blitt OK med de siste ti årene med sosiale medier. Greia er at folk ønsker at Instagram skal være et hyggelig sted, de vil se fine ting. De vil bli inspirert og de vil bli glade, fortsetter hun overfor The Sunday Times.

KRITISERES: Florence Pugh har sett seg mektig lei av at andre kritiserer forholdet til Zach Braff. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP/ NTB
KRITISERES: Florence Pugh har sett seg mektig lei av at andre kritiserer forholdet til Zach Braff. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP/ NTB Vis mer

- Jeg har ikke noe imot at du ikke liker meg, det går helt fint. I det tilfellet er det bare å slutte å følge meg, slår hun fast.

UNG STJERNE: Florence Pugh fotografert i West Hollywood sommeren 2018. Foto: Magnus Sundholm/ Action Press/ REX/ NTB
UNG STJERNE: Florence Pugh fotografert i West Hollywood sommeren 2018. Foto: Magnus Sundholm/ Action Press/ REX/ NTB Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gang Pugh velger å slå tilbake mot kritikken. I april i fjor delte hun en video på Instagram hvor hun gikk hardt ut mot nettrollene hun mente mobbet kjæresten.

- Jeg ble voksen da jeg ble 18 år, og jeg startet å betale skatt da jeg var 18 år. Jeg understreker dette med: Jeg er 24 år gammel. Jeg trenger ikke at du forteller meg hvem jeg skal og ikke skal elske, og jeg vil aldri i mitt liv noen gang fortelle noen hvem du kan og ikke kan elske. Det er ikke ditt sted, og egentlig har det ingenting med meg å gjøre, var blant det hun uttalte i videoen.

- Fornærmelsene dere «kaster» mot ham, «kaster» dere mot meg, fortsatte hun den gang.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

Hyllet kjæresten

Braff på sin side har tidligere rost kjæresten for å ha motet til å forsvare forholdet deres.

- Hun satte seg ned og trykket på opptaksknappen på mobilen og sa alt det der. Jeg tenkte: «Hvordan kan jeg følge opp noe så intelligent og artikulert som det?» Så jeg valgte å ikke gjøre det, uttalte han overfor Porter's magazine, ifølge People, om Pughs Instagram-video.

Det virker i alle fall som at duoen stortrives i hverandres selskap. I april hadde blant annet Braff bursdag, og da benyttet Pugh anledningen til å dele en hyllest til kjæresten på Instagram.

Dette var sjelden kost for fansen ettersom duoen aldri har delt bilder av hverandre sammen i sosiale medier. Det skjedde ikke denne gangen heller, men fansen fikk imidlertid et lite innblikk i forholdet.

«Det er denne magiske personens bursdag. For ett år siden fikk vi Billie (hunden, journ.anm.) tre dager før Zachs bursdag og hun har lagt seg på ryggen for å få kos fra ham siden den gang», var blant det hun skrev.

«Hans behov for å få folk til å le og smile slutter aldri, hans konstante raushet og kjærlighet til andre er smittsom, hans kreativitet og evne til å sette ekte og kjærlige ord på arket inspirerer mange og alle som er rundt ham, men framfor alt hans takknemlighet for livet og spenningen og for å leve er noe jeg alltid legger merke til», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen røper flytteplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer