ÅRETS BØNDER: Gjennom høsten skal Sveberg (nr. to fra høyre) hjelpe Øyvind Leine Thune, Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen og Lars Tomas Sletten Kapelrud med å finne kjærligheten. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅRETS BØNDER: Gjennom høsten skal Sveberg (nr. to fra høyre) hjelpe Øyvind Leine Thune, Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen og Lars Tomas Sletten Kapelrud med å finne kjærligheten. Foto: Espen Solli / TV 2Vis mer

- 19-åringer blir for ungt for meg

Årets «Jakten»-bønder er klare - én av dem fikk hele 93 brev.

SEOGHØR.NO: Mandag hadde årets sesong av «Jakten på kjærligheten» premiere på TV 2. Da ble det klart hvilke bønder som får friere på besøk utover høsten.

Før sommeren presenterte kanalen seks bønder, og fire av de håpefulle skulle få være med videre.

De heldige som gikk videre var bøndene Ane Furusæter, Thor Gunnar Tangen, Øyvind Leine Thune og Lars Tomas Sletten Kapelrud. Og Furusæter fikk svimlende 93 brev.

- Det var overveldende. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle få flest brev. Jeg visste ikke en gang om noen ville tørre å sende meg brev, sier hun til Seoghør.no.

Furusæter, som selv er 29 år gammel, fikk brev fra menn i alle aldre.

- De yngste var 19 år gamle, og de eldste var vel 48. Men 19-åringer blir nok litt ungt for meg, da er man nok på et litt annet stadie i livet enn der jeg er, sier hun med et smil.

Den spente Jakten-bonden fra Venabygd i Ringebu fikk hjelp fra familie og venner når hun skulle luke ut 83 menn.

- Jeg hadde ikke så god tid på meg til å velge ut ti stykker, så det var litt vanskelig. Noen av dem var det lett å luke ut, mens andre var mer klare kandidater til å bli med videre, sier hun.

Neste mandag er det klart for speed-date for samtlige fire bønder.

«Jakten på kjærligheten» sendes mandager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Jeg har opplevd to skilsmisser i barndommen