19-åringen tok sin tiende tatovering

Miley Cyrus prydet armen med gammelt sitat.

NY TATOVERING: Miley Cyrus viste frem sitt nye kunstverk på venstre underarm etter pilatestrening i Los Angeles.  Foto: All Over Press
NY TATOVERING: Miley Cyrus viste frem sitt nye kunstverk på venstre underarm etter pilatestrening i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (19) er i ferd med å forvandle kroppen sin til et levende kunstverk. Nylig viste hun seg ute på gaten i Los Angeles og avslørte en ny tatovering på innsiden av venstre underarm.

Cyrus er nyforlovet med filmkjekkasen Liam Hemsworth, og det ble spekulert i om tatoveringen, som går over fem linjer, var en kjærlighetserklæring til ham.

Men ifølge People er betydningen langt mindre romantisk. Setningene hun har tatovert er fra en tale holdt av tidligere president Theodore Roosevelt i 1910.

«Så hans plass skal aldri være med de kalde og skremte sjelene som verken kjente seier eller nederlag» står det på stjernens arm.

Til tross for hennes unge alder er dette Mileys tiende tatovering. Fra før har hun blant annet tatovert «love» i øret, et anker på ankelen, «karma» og peacemerke på fingrene, en kolibri i nakken, og diverse hjerter rundt omkring.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse bildene skapte rykteflom  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer