- 17 av eksene hans kommer

Simon Cowell kan vente seg litt av en bursdagsfest...

VIL BLI OVERRASKET: Simon Cowell kan vente seg et lite sjokk i sin egen bursdagsfest. Her sammen med ekskjæresten gjennom mange år, Terri Seymour. Foto: Stella Pictures
VIL BLI OVERRASKET: Simon Cowell kan vente seg et lite sjokk i sin egen bursdagsfest. Her sammen med ekskjæresten gjennom mange år, Terri Seymour. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Når "X Factor"-stjernen Simon Cowell (49) blir 50 år, skal det feires på en skikkelig måte. Nå planlegger hans eks og nære venn Jackie St. Claire en "surprise-fest.

Festen skal arrangeres førstkommende helg i London, og Cowell har blitt bedt om å forberede seg på noe rart.

- Det kommer virkelig til å bli en stor kveld for Simon. Han aner ikke at festen er for ham. Jackie fortalte ham at det var hennes bursdagsfest, og at han skulle komme presis for en gangs skyld, sier en venn av Cowell til Mirror.

- Han har til og med kjøpt henne en fantastisk presang - han vet absolutt ikke hva som er planlagt.

Med 17 av TV-stjernens ekskjærester på gjestelista, tror Simons venn at Cowell kan nyte godt av alkoholserveringen under bursdagsfesten.

- Champagnen kommer til å flyte fritt, og skal man dømme etter gjestelista, kommer Simon virkelig til å trenge det. De fleste menn ville sett på det som et mareritt, men heldigvis har Simon det som trengs. Hvis noen kommer unna med det, er det han.

Blant ekskjærestene på gjestelista er Terri Seymour, Sinitta, og Cowells barndomskjæreste og første kyss Tara McDonald.

Men også stjerner som Dannii Minogue, Cheryl Cole, Piers Morgan og Paula Abdul er invitert.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Vil bli fryst ned når jeg dør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer