<strong>DRISTIG:</strong> Miley Cyrus gjorde et helt alminnelig antrekk mye mer dristig, da hun unnlot å ta på seg BH under t-skjorten.  Foto: All Over Press
DRISTIG: Miley Cyrus gjorde et helt alminnelig antrekk mye mer dristig, da hun unnlot å ta på seg BH under t-skjorten. Foto: All Over Press Vis mer

17-åringen unnlot å ta på seg BH

Barnestjernen følger i Britney Spears fotspor...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Når man skal ut å spise lunsj med sin mor og lillesøster, er en shorts og en t-skjorte et helt allminnelig antrekk. Imidlertid kan der se ut til at Miley Cyrus (17) er på vei til å bli den nye Britney Spears, når det gjelder avslørende moteblemmer.

«Disney»-stjernen gjorde nemlig antrekket ganske mye mer dristig, da hun unnlot å ta på seg BH under t-skjorten.

17-åringens hvite t-skjorte var på toppen av det hele gjennomsiktig, og det ble derfor enda mer tydelig at hun hadde valgt å gå undertøy, da hun møtte sin mor Tish og sin lillesøster Noah for å spise lunsj.

Kanskje tenkte hun at det er kult å se om som Britney - som ofte blir fotografert uten BH, skriver DailyMail.

Tenåringsstjernen Miley Cyrus har fått mye oppmerksomhet, etter at hun den siste tiden har iført seg skandaløse, nesten ikke-eksisterende sceneantrekk. Amerikanske kritikere mener nemlig at antrekkene er svært upassende og altfor sexy for den 17 år gamle stjernen.

Også Mileys lillesøster, Noah, har måttet tåle kritikk. Foreldregrupper raste da «Disney»-stjernen Noah Cyrus lanserte en kleskolleksjon for barn, som inkluderte miniskjørt, sylstramme lycra-kjoler, og høye lærstøvletter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Miley vil forstørre brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer