17-åringen stripper ned til undertøyet

«Gossip Girl»-stjernen er definitivt ikke «sukkersøt» lenger...

KASTER KLÆRNE: Taylor Momsen kaster klærne i ny musikkvideo. Foto: All Over Press
KASTER KLÆRNE: Taylor Momsen kaster klærne i ny musikkvideo. Foto: All Over Press Vis mer
Se Momsens dristige musikkvideo nederst i saken!

SEHER.NO: «Gossip Girl»-stjernen Taylor Momsen (17) kaster klærne i ny musikkvideo.

17-åringen går nedover en tom gate, mens hun kaster plagg for plagg, i sin nye musikkvideo for bandet hennes «The Pretty Reckless». Momsen, som er sangeren i bandet, går så mot en brennende flamme, mens hun synger den angstfylte singelen «Make Me Wanna Die», skriver DailyMail.

«The Pretty Reckles» sangerinnen hevder at folk vil bli sjokkert over deres første album. 

- Folk vil bli overrasket. Jeg mener, det er rock. Jeg skjønner at siden jeg er kjent som den blonde jenta i «Gossip Girl», så forventer folk seg noe sukkersøtt. Men dette er et rockeband, og det er sterkt. Albumet vårt er et livsalbum. Vi konfronterer alt fra døden, kjærlighet, dop, sex til religion og politikk, hevder Taylor.

Sangen, som er bandets debutsingel, ble sluppet i mai. Momsen, som spiller Jenny Humprey i «Gossip Girl», frontet nylig Madonnas «Material Girl»-kolleksjon, som «Vogue»-sangeren har skapt sammen med datteren Lourdes.

Hun er også ansiktet utad til John Gallianos nye parfyme.

Tidligere denne uken avslørte den tidligere barnestjernen at hun sparket sin tidligere stylist fordi hun ikke likte å være så søt og elegant.

- Nå føler jeg mye mer fri. De forsøkte å gjøre meg til noe jeg ikke er, sier Momsen.

Det kan se ut til at stjernens nye modellkarriere/sangkarriere har satt sitt preg på hennes skuespillerprestasjoner. I hvert fall i følge moteguruen Tom Gunn, som hadde en gjesteopptreden i den fjerde sesongen av «Gossip Girl».

- Hun er trist og patetisk. For en diva! Hun kunne ikke huske noen av replikkene sine, og hun hadde nesten ikke noen. Jeg tenke, «Hvorfor blir vi alle holdt gisler av denne drittungen?».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sparket stylisten - nå ser hun slik ut