17-åringen liker å se sexvideoer

- Hvis den er bra, så ser jeg på den.

SJOKKERER: Taylor Momsen er kjent for å sjokkere. Nå avslører hun at hun liker å se på sexvideoer. Foto: Stella Pictures
SJOKKERER: Taylor Momsen er kjent for å sjokkere. Nå avslører hun at hun liker å se på sexvideoer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: 17 år gamle Taylor Momsen er kjent for å sjokkere. Nå gjør «Gossip Girl»-stjernen det igjen. I et nytt intervju avslører nemlig stjernen at hun liker å se på sexvideoer.

- Hvis det er en god sexvideo, ser jeg den. Jeg liker noen «voksenstjerner», jeg har et par favoritter. Men jeg må bare si én ting. Den Tommy Lee og Pamela Anderson-videoen var ikke veldig bra. Jeg ville ikke hatt sex med Tommy Lee, sier hun ifølge BANG Showbiz.

Stjernen forteller også at hun skrev en sang da hun kun var åtte år gammel. Den sangen har nå reality-stjernen Heidi Montag tenkt til å gi ut som singel.

- Jeg skrev en popsang som het «Blackout» da jeg var åtte år gammel. Heidi Montag fra «The Hills» sang den nylig og ønsket å bruke den som singel. Jeg tenkte: «Ok, du synger ordene til en åtteåring, men det er greit».

Momsen har tidligere fått mye kritikk blant annet fordi hun røyker offentlig i så ung alder. Kritikken slo hun tilbake mot.

- Jeg røyker, hva så? Hvorfor bryr folk seg så mye om hva en jente de aldri har møtt gjør? Det er ikke sånn at jeg sitter der og sier «barn, gå ut og kjøp en pakke sigaretter». Når jeg går ute med en røyk og noen tar bilde av det og legger det ut på nettet, så er ikke det mitt problem. Jeg lever bare livet mitt og jeg nekter å leve livet mitt for noen andre, har hun uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Hun er trist og patetisk. For en diva!»