17-åringen dater 32-åring til tross for drapstrusler

Harry Styles bryr seg ikke om at fansen er negativ til kjæresten Caroline Flack.

BOYBAND: Harry Styles (t.h.) er sanger i den britiske boybandgruppen One Direction. Foto: Stella Pictures
BOYBAND: Harry Styles (t.h.) er sanger i den britiske boybandgruppen One Direction. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da det ble kjent at «One Direction»-medlemmet Harry Styles (17) og den britiske «Xtra Factor»-vertinnen Caroline Flack (32) var blitt kjærester i oktober i fjor, lot ikke reaksjonene vente på seg.

På boybandets fansider og på Falcks twitter-konto har tilbakemeldingene haglet. Illsinte «One Direction»-fans har gått så langt at de har truet paret på livet.

Men unggutten lar seg ikke påvirke av de negative tilbakemeldingene, og er oppetter ørene forelsket i sin 15 år eldre kjæreste.

- Harry er hodestups forelsket i Caroline, og er ikke redd for å fortelle henne det. Men selvfølgelig, alt fokuset på deres forhold og det at han skal på turné og er omringet av ungjenter, har gjort det følelsesmessig vanskelig for henne, sier en kilde nær paret til ContactMusic.

32-åringen har gått så langt at hun har oppfordret den unge kjæresten til å finne seg en jente på hans egen alder, men for den stormforelska 17-åringen er det uaktuelt.

- Harry har forsikret Caroline om at han ikke kommer til å feste sammen med de andre gutta på «One Direction»-turneen. Han er slett ikke interessert i det. Han føler seg svært heldig som er sammen med Caroline, og gjør alt han kan for å vise henne hvor mye han elsker henne. Han skjemmer henne bort med dyre gaver, forteller kilden videre.

Til tross for ungguttens hengivenhet til Flack har hun uttalt til Now Magazine at hun ikke ser de to sammen for evig.

- Hun er sikker på at forholdet ikke kommer til å vare over sommeren. Hun er rett og slett ikke forelska nok. Han får henne bare til å le.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skuespilleren mener han kunne reddet 9/11-flyet fra å styrte 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer