STJAL GLANSEN: Den skotske popsangerinnen Tallila Storm tok oppmerksomheten fra Alexander Skarsgård og Margot Robbie da hun ankom «Tarzan»-premieren i London tirsdag. Foto: Scanpix
STJAL GLANSEN: Den skotske popsangerinnen Tallila Storm tok oppmerksomheten fra Alexander Skarsgård og Margot Robbie da hun ankom «Tarzan»-premieren i London tirsdag. Foto: ScanpixVis mer

17-åring stjal glansen fra «Tarzan»-stjernene

- Hun tok den røde løperen med storm!

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Margot Robbie (26) og Alexander Skarsgård (39) farter for tiden jorden rundt i forbindelse med premieren på sin nye film «Tarzan».

Men da filmen hadde premiere i London tirsdag kveld, var det ingen av de to jungelheltene som fikk mest oppmerksomhet.

Det gjorde den 17 år gamle skotske popsangerinnen Tallia Storm.

Tenåringsjenta kapret fotografenes oppmerksomhet da hun dukket opp på den røde løperen i en delt sort kjole, hvor sidene kun bestod av to tynne stropper med beltespenner.

Saken fortsetter under bildet.

BLE OPPDAGET AV ELTON JOHN: Tallia har til tross for sin unge alder vært i rampelyset i fire år allerede. Foto: Rex Features
BLE OPPDAGET AV ELTON JOHN: Tallia har til tross for sin unge alder vært i rampelyset i fire år allerede. Foto: Rex Features Vis mer

Ifølge Daily Mail er Tallia en av de heteste unge artistene i Storbritannia for tiden, til tross for at hun ennå ikke har utgitt sitt første album.

Hun skal ha blitt oppdaget av sir Elton John som 13-åring, og venner av flere unge berømtheter, som Brooklyn Beckham og modellen Lottie Moss.

Klestabbe

I filmen «Tarzan» - som har premiere 13. juli - spiller Skarsgård tittelrollen, mens Robbie spiller hans store kjærlighet, Jane.

Og også på den røde løperen måtte Skarsgård tre støttende til, da en feil ved kollegaens kjole truet med å åpne den bak.

KLESKRISE: Alexander Skarsgård måtte hjelpe Margot med kjolen, da den truet med å åpne seg bak. Foto: Xposure
KLESKRISE: Alexander Skarsgård måtte hjelpe Margot med kjolen, da den truet med å åpne seg bak. Foto: Xposure Vis mer

GOD STEMNING: Alexander og Margot lo av situasjonen etter å ha avverget klestabben. Foto: Pa Photos
GOD STEMNING: Alexander og Margot lo av situasjonen etter å ha avverget klestabben. Foto: Pa Photos Vis mer

Etter å ha justert baksiden på kjolen til en rødmende Robbie, skjermet Skarsgård henne for fotografene mens hun justerte resten av antrekket.

Som takk fikk han et kyss på kinnet av sin gode venn, før de to fortsatte festen, blant annet med Skarsgårds kjæreste Alexa Chung.

Paret har vært sammen siden 2015.

Alexa Chung er kjent som et moteikon og skuffet heller ikke på «Tarzan»-premieren, da hun ankom i en elegant sort kjole med hvit krage.

- Hun viste frem sin sex appeal, blant annet med sin høye splitt langs det ene beinet, skryter avisen Daily Mail i en kommentar.

«The Legend of Tarzan» har norsk premiere 13. juli.

FÅR SKRYT: Alexander Skarsgårds kjæreste, Alexa Chung fikk rosende ord for sitt premiereantrekk. Foto: Xposure
FÅR SKRYT: Alexander Skarsgårds kjæreste, Alexa Chung fikk rosende ord for sitt premiereantrekk. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Alexander Skarsgårds ekstreme «Tarzan»-diett