17-åring ble norsk Miss World

Tårevåt finaleseier i Frøken Norge.

MISSER: Sara Skjoldnes (17) fra Skien og Eli Landa (24) fra Stavanger ble norske Miss World og Miss Universe-kandidater lørdag Foto: Sølve Hindhamar, Seher,no
MISSER: Sara Skjoldnes (17) fra Skien og Eli Landa (24) fra Stavanger ble norske Miss World og Miss Universe-kandidater lørdag Foto: Sølve Hindhamar, Seher,no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial fra Frøken-festen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Sara Skjoldnes (17) fra Skien og Eli Landa (24) fra Stavanger kunne strekke armene i været da de lørdag ble kåret til henholdsvis de norske Miss World og Miss Universe-kandidatene for 2009.

- Det var et sjokk, sier Eli Landa - som måtte tørke en tåre etter at seieren var i boks - til Seher.no.

Hun kan nå forberede seg på en tur til den internasjonale Miss Universefinalen på Bahamas, mens Sara Skjoldnes får reise på en drømmetur til Sør-Afrika.

I et show som i tillegg til missekandidater i ballkjole og bikini inneholdt blant annet joiker fra Mikkel Gaup og "Norske Talenter"s Måret Hildur Stueng, var det de to jentene som gikk helt til topps.

- De flotte jenter. Nå må de bare stå på og vise at de har motivasjonen til å gjøre det skarpt internasjonalt. Der er det mange kandidater som går over lik for å vinne, sier tidligere Frøken Norge-vinner Kathrine Sørland til Seher.no.

Miss World ble kåret utelukkende av SMS og internettstemmer, mens både publikumsstemmer og en jury var med på å finne årets norske Miss Universe.
.
- Jeg kan nok være en tøff juryformann, men det har gått bra, smilte Pia Haraldsen til Seher.no.

Blant de andre kjendisene i den ti mann store juryen var fjorårets Ungkaren-vinner Natalia Davadi og fjorårets Robinson-vinner Tom Andre Tveitan.

- Det er mange flotte kandidater, men jeg tviler på om noen av dem hadde klart seg på Robinson-øya. Omtrent like bra som jeg hadde gjort det på catwalken, spøkte han til Seher.no.

Se bildespesial fra Frøken-festen nederst i artikkelen:

LES OGSÅ: Tommy Sharif kjøpte 2500 Jan Thomas-singler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer