FLOTT: Vakre Safura representerer Azerbaijan i årets Eurovision, og 17-åringen er regnet som en av de store favorittene.  Foto: Reuters
FLOTT: Vakre Safura representerer Azerbaijan i årets Eurovision, og 17-åringen er regnet som en av de store favorittene. Foto: ReutersVis mer

17 år og sexsymbol

- Jeg føler meg veldig mektig...Se videointervju!

Se videointervju med sexy Safura nederst i saken! 


SEHER.NO: Det er kun fire dager igjen til Eurovision-finalen avholdes på Telenor arena på Fornebu, og søndag kunne de 39 deltager-nasjonene ønskes velkommen til Oslo, da den offisielle åpningsfesten gikk av stabelen på Rådhuset.

En av dem som kastet glans på den rosa løperen, var da Azerbaijans vinnerhåp - «Drip Drop»-sangerinnen Safura Alizadeh (17). 

Se flere bilder fra åpningsfesten her!

Den vakre brunetten har vært offer for en rekke spekulasjoner vedrørende sin alder den siste tiden, etter at VGs MGP-kommentator Jostein Pedersen skrev et blogginnlegg hvor han tvilte på at hun bare er 17 år.

Som følge av innlegget begynte mange å lure på om Safura faktisk hadde løyet på alderen, noe som resulterte i et stort medietrykk rundt ungjenta. 

I ettertid har 17-åringen selv avkreftet ryktene, ved å vise frem passet sitt til VG nett.

Skriveriene ser imidlertid ikke ut til å ha påvirket ungjenta i særlig stor grad. Og hun virket strålende blid og opplagt da hun ankom MGP-festen søndag, iført en oppsiktsvekkende sort og lilla paljettkjole, med matchende paljetthansker til.

Og at hun er en stor favoritt foran lørdagens finale var svært tydelig, da alle ønsket en bit at den unge stjernen.

På tross av sin unge alder, regnes Safura allerede som et stort sex-symbol i Azerbaijan, noe som også kommer godt  frem i den utfordrende musikkvideoen til «Drip Drop», hvor hun har samarbeidet kjendiskoreograf JaQuel Knight.

Se musikkvideoen her! (ekstern link)

Og da Seher.no fikk noen ord med 17-åringen på den rosa løperen søndag, kunne hun, gjennom sin kvinnelige tolk, avsløre at hun er glad for å bli omtalt som et sex-symbol.

- Jeg føler meg veldig lykkelig og veldig mektig som følge av den støtten. Jeg er bare veldig glad akkurat nå, og skal forsøke å gjøre mitt beste, sa hun til Seher.no.

Hva hun synes om norske menn, ville imidlertid ikke 17-åringen si så mye om.

- Haha, vel, jeg liker norske folk...Jeg har sagt at jeg elsker Norge, men det jeg liker best er menneskene, smilte hun lurt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, sånn kan vi ikke tenke

Se videointervju med sexy Safura nedenfor:


[obj:media:8643]