<strong>SØSKEN:</strong> Kendall får kritikk for å stille opp på lettkledd-bilder i en alder av 16. Her er hun sammen med søsteren Kylie (14). Foto: All Over Press
SØSKEN: Kendall får kritikk for å stille opp på lettkledd-bilder i en alder av 16. Her er hun sammen med søsteren Kylie (14). Foto: All Over Press Vis mer

16-åringen får lettkledd-kritikk

Kim Kardashians lillesøster Kendall Jenner kaster klærne.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashians 16 år gamle halvsøster, Kendall Jenner, kaster klærne for det australske badetøysmerket White Sands.

Det går ikke ubemerket hen. Flere ganger har Jenner vist seg lettkledd, både på nettstedet Twitter og i profesjonelle modellbilder.

Med sine 16 år er det mange som reagerer. Flere av bildene ble til og med tatt før hun fylte 16.

- Det burde være en aldersgrense for å ta slike bilder. Her viser hun for mye til å være en tenåring, skriver nettstedet Just Jared.

I desember i fjor kom bilder av Jenner ut på nettet der hun lettkledd danset rundt en strippestang. Bildene vakte mye oppmerksomhet.

- Dette er ikke en aktivitet for barn. Noen må sende henne til kostskole så fort som mulig, skrev nettstedet Crushable den gangen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viser frem undertøyet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer