16-åringen får lettkledd-kritikk

- Bildene blir bare mer og mer seksuelle.

LETTKLEDD: 16-åringen har postet flere bilder av dette slaget på Instagram.  Foto: Instagram
LETTKLEDD: 16-åringen har postet flere bilder av dette slaget på Instagram. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Kardashian-søstrene er kjent for posere svært lettkledd og nå ser det også ut til at den yngste søsteren, Kylie Jenner (16), følger i deres omstridte fotspor.

Mandag la hun ut et bikinibilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram, og dette er ikke første gangen. På den åpne profilen, med hele 8 millioner følgere, kan man se hele 15 lettkledde bilder av den unge reality-stjernen.

Det får hun nå kritikk for.

- Kylie legger ut bilde etter bilde, og de blir bare mer seksuelle for hvert minutt som går. Det ene sekundet er det leppene, så bena og til og med rumpa, skriver Hollywoodlife på sin nettside.

Det nyeste tilskuddet er dette bikinibildet:

 

Tidligere har faren Bruce Jenner reagert sterkt når døtrene har vist for mye hud i serien «Keeping Up With The Kardashians», og det er tvilsomt at han godkjenner de nye bildene av Kylie.

Etter 16-åringens hyppige bildedeling har ryktene om plastisk kirurgi begynt å svirre. På et av bildene kan man blant annet se at leppene hennes er betydelig større enn før.

 

Kommentarfeltet under bildene hennes har tatt av og mange lurer på om hun har forstørret leppene eller om det bare er en dyktig sminkør.

- Kommer denne tenåringen til å slutte å poste upassende bilder av seg selv på Instagram? skriver Hollywoodgossip.

Nettsiden skriver i tillegg at sansynligheten er stor for at hun snart «glipper» en sexvideo slik som søsteren Kim Kardashian. Søsteren Kendall Jenner (18) er heller ikke av det sjenerte slaget, og har rundet 10 millioner følgere på Instagram. Dette feiret hun med en sexy video av seg selv - som hun la ut nettopp på Instagram.

Dater Justin Bieber

Kylie og superstjernen Justin Bieber har ennå ikke kommentert offentlig hva slags forhold de to har. De har ved flere anledninger vært ute sammen, og i mai ble de to sett på West Hollywoods berømte Rainbow Bar.

JUSTIN OG KYLIE: De to har flere ganger blitt sett sammen, og ryktene sier at de dater.
JUSTIN OG KYLIE: De to har flere ganger blitt sett sammen, og ryktene sier at de dater. Vis mer

Dette stedet på Sunstet Strip skal ha vært favorittstedet til både John Lennon og Keith Moon.

Marilyn Monroe hadde også sin første date her med Joe DiMaggio.

Kylie Jenner delte et bilde av de to mandag kveld, hvor de var tett på hverandre, og hadde absolutt en romantisk atmosfære.