UTVIDES: I tillegg til mange nye reisemål utvider Germanwings sin Mallorca-rute til 15 ganger per uke til sommeren. Foto: Thomas Lillehagen Røyert
UTVIDES: I tillegg til mange nye reisemål utvider Germanwings sin Mallorca-rute til 15 ganger per uke til sommeren. Foto: Thomas Lillehagen RøyertVis mer

15 nye billige reisemål

Lavprisselskapet Germanwings utvider med stadig nye reisemål.

SEHER.NO: Til sommeren øker Germanwings tilbudet med hele 15 reisemål. Naturlig nok blir økningen størst fra hjemmebasen på Køln/Bonn-flyplassen.

Nye reisemål fra 25. mars til 27. oktober blir Alghero på Sardinia, Zadar i Kroatia, Sarajevo, Bucuresti, Burgas og Varna i Bulgaria, og Kavalla i Hellas.

I tillegg utvides Mallorca-ruten til 15 avganger per uke. Også fra Hamburg blir det hyppige forbindelser til Mallorca. Det samme gjelder Stuttgart, som får daglige avganger til og fra den vakre middelshavsøya.

 Stuttgart byr i tillegg på Bastia på Korsika, og kommer dermed opp i 32 ulike reisemål i sommerhalvåret. Også berlinerne får mer å velge mellom blant i alt 17 reisemål. De nye fra sommeren er Balaton i Ungarn, Burgas og Varna i Bulgaria, og til slutt Mykonos i Hellas.

Dette åpner jo selvsagt for nye og billige reisemuligheter for ferielystne nordmenn, men vær oppmerksom på at du ikke har noen garantier i forhold til forsinkelser og avganger.

I lavpriskonseptet er det slik at selskapene selger billettene enkeltvis og ikke som gjennomgående reiser. Det er derfor en billett per distanse som gjelder, og mister du flyet du skal ha videre til det endelige målet ditt har du et problem.

Med andre ord kan det være lurt å ta høyde for at forsinkelser kan oppstå når du bestiller tur.

Mer info finner du på www.germanwings.com, eller ved å ringe telefonnummer 00353 (08:00 - 22:00).