Julie Strømsvåg ble mamma:

- 15 dager over termin ble han tvunget ut

TV 2-profilen er blitt mor for første gang.

BLE MOR: TV 2-programleder Julie Strømsvåg har fått sitt første barn med kjæresten Bjørn Rognhaug. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BLE MOR: TV 2-programleder Julie Strømsvåg har fått sitt første barn med kjæresten Bjørn Rognhaug. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kunngjorde TV 2-profilen Julie Strømsvåg (38) at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Bjørn Rognhaug (32). Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun viste fram den voksende babymagen.

Nå har barnet kommet til verden, bekrefter hun overfor TV 2. Paret har fått en liten gutt, som ble født søndag.

- For en følelse å være mamma til Sam! Han ville egentlig bare være på innsida, men 15 dager over termin ble han tvunget ut. Han er en skikkelig skjønnas, og vi er stolte, skriver Strømsvåg i en SMS til kanalen.

Dette er TV 2-profilen og kjærestens første barn. De har vært et par siden 2017, og ble samboere i 2018. Rognhaug jobber til vanlig som kiropraktor.

- Tidenes Fergie-time på 15 dager, og etter en aaaaltfor lang fødebonus måtte han tvinges ut. Han trivdes for godt på innsida, men nå er han ute i verden. For en følelse det er å være mamma til Sam. Elsker gutta mine over alt, skriver Strømsvåg i et innlegg på Instagram mandag kveld.

Artikkelen fortsetter under videoen fra den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic' fødsel.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Viste fram magen

Stømsvåg er hovedsakelig kjent som programleder under diverse sportsbegivenheter, og har ledet en rekke store VM og OL-sendinger.

Som nevnt var i det i oktober i fjor at 38-åringen avslørte at hun ventet sitt første barn med Rognhaug.

«Paven velsigner en unge mekket utenfor ekteskap. Miniloffen melder sin ankomst i april, vi gleder oss stort», skrev hun i innlegget den gang.

- Dette er veldig stort og stas for oss. Mange har gjort dette før, men for oss er det jo helt nytt territorium på alle måter, så nå går vi ei uhyre spennende tid i møte, sa programlederen til Dagbladet da graviditetsnyheten ble kjent.

Det var i januar 2018 tv-profilen kunne røpe at hun hadde funnet kjærligheten året i forveien.

Dette ble også delt på Instagram. Hun hadde falt for kiropraktor Bjørn Rognhaug, som hun ble samboer med sommeren 2018.

- Vi har nettopp flyttet inn i en leilighet i ett av nybyggene i Nydalen, så det er litt kaos der, uttalte hun til VG den gang.

Har slitt med smerter

Tidligere har 38-åringen vært sammen med TV 2-fotografen Torbjørn Pettersen. Forholdet tok imidlertid slutt etter fire år som kjærester, og i 2013 gikk de hver til sitt.

Selv om lykken nå smiler for den blide programlederen, har ikke alt vært like lett for henne.

I 2009 ble hun utsatt for en fallulykke, da sportsankeret deltok på en promo-innspilling for TV 2.

Under stuntet, hvor hun hang opp ned over bakken, falt hun ned med ryggen og nakken først. Ulykken medførte et brudd i ryggen, og i åra etterpå har TV 2-profilen slitt med ettervirkningene. Hun har tidligere vitset om at hun takler smertene på grunn av medisinene hun går på.

- Med dop! Hehehe! Smertestillende, ja. Også får du masse energi av å være i den bobla. Så ... energi blanda med dop, så kommer du deg gjennom ethvert langt mesterskap, sa hun til Se og Hør i 2016.

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

LES OGSÅ: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer