HER SKJER BYTTET: Miley Cyrus blir dekket til med et laken og ført ut av scenen, og i det samme kommer dobbeltgjengeren inn. Se klippet nederst i saken.  Foto: Faksimile fra YouTube
HER SKJER BYTTET: Miley Cyrus blir dekket til med et laken og ført ut av scenen, og i det samme kommer dobbeltgjengeren inn. Se klippet nederst i saken. Foto: Faksimile fra YouTubeVis mer

15-åring med reservekropp

Barne-TV-stjernen Hannah Montana har skapt debatt etter at hun brukte en dobbeltgjenger på konsertscenen.

SEHER.NO: Hannah Montana - som egentlig heter Miley Cyrus (15) - har blitt verdensberømt gjennom sin populære Disney-serie.

Godt hjulpet av sin kjente far - countryrockeren Billy Ray Cyrus- har Miley/Hannah nå reist ut på en USA-turnè for å skuffe flere millioner inn på sin allerede velfylte bankkonto.

Men en Youtube-video fra en av Hannahs konserter har nå fått mange fans til å rase mot barnestjernen.

På slutten av låten "We got the party" bytter hun nemlig plass med en dobbeltgjenger i identiske klær - som later som hun synger til musikken!

Mange av de unge Hannah Montana-tilhengerene - og deres foreldere som har betalt opptil flere tusen kroner på svartebørs for de svært ettertraktede billettene - føler seg nå lurt fordi deres idol ikke synger selv.

Hannah Montanas PR-talsmenn innrømmer at de har brukt en såkalt "body double" for 15-åringen, men avviser at de forsøkte å lure fansen.

- En dobbeltgjenger kommer på scenen ett til to minutter før slutten av sangen for å gi Miley tid til å fjerne Hannah-parykken og forvandle seg til seg selv før hennes solo-avdeling. Bortsett fra dette korte øyeblikket, synger Miley selv både sin egen og Hannahs del av konserten, sier de ifølge nettstedet azentral.com.

Se den omstridte forvandlingen her! (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Rev skjorta av fotograf!

BURDE HANNAH/MILEY VÆRT PÅ DENNE LISTEN?