15-åring med reservekropp

Barne-TV-stjernen Hannah Montana har skapt debatt etter at hun brukte en dobbeltgjenger på konsertscenen.

HER SKJER BYTTET: Miley Cyrus blir dekket til med et laken og ført ut av scenen, og i det samme kommer dobbeltgjengeren inn. Se klippet nederst i saken.  Foto: Faksimile fra YouTube
HER SKJER BYTTET: Miley Cyrus blir dekket til med et laken og ført ut av scenen, og i det samme kommer dobbeltgjengeren inn. Se klippet nederst i saken. Foto: Faksimile fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hannah Montana - som egentlig heter Miley Cyrus (15) - har blitt verdensberømt gjennom sin populære Disney-serie.Godt hjulpet av sin kjente far - countryrockeren Billy Ray Cyrus- har Miley/Hannah nå reist ut på en USA-turnè for å skuffe flere millioner inn på sin allerede velfylte bankkonto.Men en Youtube-video fra en av Hannahs konserter har nå fått mange fans til å rase mot barnestjernen. På slutten av låten "We got the party" bytter hun nemlig plass med en dobbeltgjenger i identiske klær - som later som hun synger til musikken!Mange av de unge Hannah Montana-tilhengerene - og deres foreldere som har betalt opptil flere tusen kroner på svartebørs for de svært ettertraktede billettene - føler seg nå lurt fordi deres idol ikke synger selv.Hannah Montanas PR-talsmenn innrømmer at de har brukt en såkalt "body double" for 15-åringen, men avviser at de forsøkte å lure fansen.- En dobbeltgjenger kommer på scenen ett til to minutter før slutten av sangen for å gi Miley tid til å fjerne Hannah-parykken og forvandle seg til seg selv før hennes solo-avdeling. Bortsett fra dette korte øyeblikket, synger Miley selv både sin egen og Hannahs del av konserten, sier de ifølge nettstedet azentral.com.Se den omstridte forvandlingen her! (ekstern lenke)LES OGSÅ: Rev skjorta av fotograf!BURDE HANNAH/MILEY VÆRT PÅ DENNE LISTEN?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer