FOR STOR?: Modellen og reality-kjendisen Kim Kardashian har toppet flere internasjonale «mest sexy»-lister, men Lars-Kristian Eriksen mener hun er for stor. Foto: All Over Press
FOR STOR?: Modellen og reality-kjendisen Kim Kardashian har toppet flere internasjonale «mest sexy»-lister, men Lars-Kristian Eriksen mener hun er for stor. Foto: All Over PressVis mer

- 15-20 kilo for tung

Norsk fotballspiller i vinden etter opphetet slankedebatt...

SEHER.NO:  Modellen og reality-kjendisen Kim Kardashian har toppet flere internasjonale «mest sexy»-lister, men ikke alle sier seg enig i det.

- Kim Kardashian og Beyoncé ja. Etter min smak er de 15-20 kilo for tunge. I hvert fall Kim Kardashian, hun har hofter og rumpe som jeg vil betegne som enorme, skriver Lillestrøm-spiller Lars-Kristian Eriksen (26) i en opphetet debatt om slanking på kjærestens fotballfrue-blogg.

Eriksen forklarer til Dagbladet at han skrev kommentaren som en reaksjon på flere innlegg på kjærestens blogg. Flere av leserne klager over at hun spiser for lite og trener for mye, og Eriksen sier at han var ganske irritert da han satte seg ned for å skrive.

- Jeg uttrykte bare min personlige mening. Alle har jo sine preferanser angående hvordan det personlige kjønn bør se ut. Men jeg mente ikke at de burde slanke seg, understreker Eriksen ovenfor Dagbladet.

Kim Kardashian er svært fornøyd med sine kvinnelige former, og da Jessica Simpson ble offer for vekt-mobbing, gikk realitystjernen ut og sa at kroppen hennes var flott.

- Hun er helt klart ikke overvektig, og det å le av det gir feil signaler til unge jenter, understreker hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke gått ned i vekt