«Paradise Hotel» 2017:

- 1230 personer har sendt over penger til meg

Først ble Kevin René (21) snytt for «Paradise»-premien. Så begynte det å renne inn penger på kontoen.

STØTTE FRA FANSEN: Kevin René Gustavsson våknet opp til litt av en overraskelse dagen etter finalen av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch
STØTTE FRA FANSEN: Kevin René Gustavsson våknet opp til litt av en overraskelse dagen etter finalen av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch Vis mer

OPPDATERING: Lørdag formiddag opplyser Kevin René Gustavsson overfor Seoghør.no at hele 1230 personer har sendt ham penger. Med bare 400 transaksjoner som foreløpig har kommet gjennom, er det ikke klart hva totalbeløpet kommer til å ende på.

(Seoghør.no): I går kunne «Paradise Hotel»-fansen få med seg den dramatiske finalen av årets sesong, da Martine Lunde (21) og Kevin René Gustavsson (21) stakk av med seieren.

Sistnevnte reiste imidlertid tomhendt hjem, etter at Lunde slapp kula under «troskapstesten», og dermed fikk dele premien på 300 000 kroner med en av de andre deltakerne i juryen.

Men da Gustavsson våknet opp i dag tidlig etter en festfylt natt, fikk han seg en stor og uventet overraskelse.

SLAPP KULA: Martine Lunde og Kevin René Gustavsson vant «Paradise Hotel» sammen, men kun førstnevnte reiste hjem med premie. Foto: TV3 / Hilde Borg
SLAPP KULA: Martine Lunde og Kevin René Gustavsson vant «Paradise Hotel» sammen, men kun førstnevnte reiste hjem med premie. Foto: TV3 / Hilde Borg Vis mer

- Jeg sjekket Vipps (betalingsapp, jour.anm.), og 430 personer har sendt over penger til meg. Alt fra mindre til større beløp. Jeg har fått inn 8000 kroner til sammen på et halvt døgn, sier han til Dagbladet.

- Helt sjukt

Kort tid etter gårsdagens finale skrev nemlig flere på nettsamfunnet Jodel at de ønsket å overføre penger til 21-åringen etter at han ble snytt for premiepengene i finalen.

Enmeknaggen #hjelpkevin er blant annet hyppig brukt.

- Folk sender liksom bare over penger. Det er helt absurd at folk bruker tid og penger på å gjøre det. Det er små beløp, men det blir jo mye når det er så mange som sender. Det er helt sjukt! Jeg skjønner ikke hvem som kom på at de skulle gjøre dette, sier Gustavsson og påpeker at han ikke helt vet hva han skal gjøre med pengene.

- Jeg vet ikke om jeg skal overføre pengene tilbake eller ikke, for det er jo så mange som har sendt. Uansett er det en kjempefin gest, som jeg er ekstremt takknemlig for. Jeg forventer jo absolutt ikke dette fra noen.

VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotell 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer

Fornøyd med egen innsats

Gustavsson sier videre at oppmerksomheten etter finalen har vært enorm, og at pengeinnsamlingen er et prakteksempel på all støtten han får.

- Det er jo et bevis på at folk synes at det som skjedde i finalen var urettferdig. Det er kjempehyggelig, men jeg har jo på ingen måte bedt om dette. Jeg blir ganske satt ut og rørt, forklarer han.

Han har ennå ikke klart å samle seg etter seieren, og har derfor ikke rukket å svare på alle gratulasjoner og tilbakemeldinger fra fans, venner og familie.

- Jeg må nok sette meg ned i noen timer nå og svare alle. Det er så enormt mye, så det tar tid. Det er bare positive meldinger, så jeg er overveldet. Jeg må si at jeg er svært fornøyd med egen innsats i «Paradise Hotel», sier han.

EMOJI-EKSPERTER: Deltakerne i «Paradise Hotel» vet hvilke emojis de vil bruke om de er ute etter å ha det litt ekstra hyggelig. Video: Kine Falch / Lise Rafaelsen Vis mer

Deler premien

Kun to ganger tidligere har kula blitt sluppet i «Paradise Hotel»-historien, i 2012 og i 2014.

I årets sesong slapp Martine Lunde kula da beløpet var på 50 000 kroner, og hun valgte å gi de resterende 250 000 kronene til bestevenninna Isabelle Eriksen.

De inngikk imidlertid en avtale på hotellet der de ble enige om at premien skal deles på tre, der realitykollega Aleksander Sæterstøl (20) også får en del av potten.

- Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg skulle slippe kula dersom jeg kom til finalen, men jeg hadde ikke gjort det om jeg sto med Aleksander. Men ja, jeg hadde bestemt meg for at den kula skulle i bakken. Det var på tide i år, sa Lunde til Dagbladet etter seieren.

LES OGSÅ: Dramatisk finale i «Paradise Hotel»: - Vi hadde en hemmelig avtale