MINST, MEN STØRST: Med sine 1,55 meter er Tine Helene Valle lavest av årets "Paradise Hotel"-deltakere. Men det har ikke stoppet henne fra å legge inn tilsammen 1,2 kg silikon i brystene, og hun planlegger nå å legge seg under kniven for tredje gang. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
MINST, MEN STØRST: Med sine 1,55 meter er Tine Helene Valle lavest av årets "Paradise Hotel"-deltakere. Men det har ikke stoppet henne fra å legge inn tilsammen 1,2 kg silikon i brystene, og hun planlegger nå å legge seg under kniven for tredje gang. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- 1,2 kg silikon er ikke nok

"Paradise Hotel"s minste deltaker ønsker seg enda større bryster.

MEXICO (SEHER.NO:) Mens fjorårets utgave av TV3-realityserien "Paradise Hotel" hadde flere jenter med silikoninnlegg i brystene blant deltakerne, er Oppegårds-jenta Tine Helene Valle (23) den eneste med kunstige attributter på skandale-hotellet.

Den 1,55 meter høye blondinen - som i flere år har kombinert sin frisørstilling med å jobbe som glamourmodell - har gjennom to operasjoner lagt inn tilsammen 600 gram silikon i hvert bryst.

- Blir stemplet som "dum bimbo"


Hun insisterer imidlertid ikke på at hun er en "dum bimbo", noe hun ofte opplever å bli stemplet som.

- Jeg føler ofte jeg blir dømt på grunn av puppene, og gutter pleier ofte å se mest på dem når de snakker til meg. Jenter blir ofte sjalu og prøver å unngå at jeg snakker med kjærestene deres, selv om jeg bare er hyggelig.

- Jeg er en ærlig jente og ikke en overflatisk person som prøver å heve seg over andre, sier hun til Seher.no, når vi treffer henne under innspillingen i Mexico.

Vil forstørre puppene igjen


Flere tidligere glamourmodeller som Aylar Lie, Lene Alexandra Øien og Helene Rask har de siste årene fjernet sine silikon-innlegg, og advart unge jenter mot å forstørre puppene.

Men Tine Helene Valle vender det døve øret til rådene fra de tidligere glamour-kollegene.


Selv om hun nå har like mye silikon i brystene som Lene Alexandra Øien hadde før hun fjernet sine implantater, avslører hun at hun har planer om å legge seg under kniven for tredje gang når hun kommer hjem fra Mexico.

- Jeg ønsker å legge inn 200 gram til. Forhåpentligvis vil oppmerksomheten i "Paradise Hotel" gi meg flere jobber. Det hadde vært en drøm å kunne jobbe full tid som modell, hun til Seher.no.

- Har lovet meg selv å ikke ha sex


Men selv om hun ikke går av veien for å flørte og å spille på sex i jobben som glamourmodell, vil det ifølge blondinen ikke bli aktuelt å gjøre noe mer enn å sove i Paradise-sengene, uansett hvor fristende de mannlige deltakerne skulle gå videre.


- Jeg har lovet meg selv å ikke ha sex, selv om det blir en utfordring. Hvis jeg blir med hele veien, vil det bety sju uker eller noe sånt uten sex, og det er vanskelig å gå så lenge, men jeg skal klare det, sier hun med et smil.

"Paradise Hotel" har premiere denne våren på TV3.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901  


LES OGSÅ: Her opereres Miss Sweden i Norge