BEDT PÅ DATE: Det mangler ikke på koselige tilbakemeldinger for X Factor-deltager Pernille Svensen Øiestad, nå har hun også blitt bedt på date av en 12-åring. Her sammen med medkonkurrent Rikke Lie på "Fame"-premieren i Oslo onsdag kveld. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
BEDT PÅ DATE: Det mangler ikke på koselige tilbakemeldinger for X Factor-deltager Pernille Svensen Øiestad, nå har hun også blitt bedt på date av en 12-åring. Her sammen med medkonkurrent Rikke Lie på "Fame"-premieren i Oslo onsdag kveld. Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

- 12-åringer ber meg på date

X Factor-finalistene begynner å merke kjendisstatusen. Se video!

Se X Factor-deltagernes debut på den røde løper nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag kveld var det premiere på filmen "Fame" på Colosseum kino i Oslo. Blant de fremmøtte kjendisene var de erfarne premieregjengerne Pia Haraldsen, Lene Alexandra Øien og Mira Craig, mens for finalistene i X-Factor var dette deres aller første møte med den røde løperen.

- Endelig, det er dette vi har drømt om hele livet! Nei, men dette er utrolig gøy, sier jentegruppa "Shackles" spøkefullt til Seher.no om debuten på den røde løperen.

Og de er ikke alene om å nyte den nyfunnede kjendisstatusen. I blitzregnet utenfor Colosseum tok trønderrocker Chand sine første skritt opp den røde løperen, iført skinnjakke og mørke solbriller.

- Det er en litt spesiell følelse, men utrolig artig, sier Namsos-gutten Chand til Seher.no, før han skyter han inn at det aller viktigste likevel er musikken.

Forrige fredag var det premiere på livesendingen av X Factor, der duoen Reacging Horizons som måtte forlate programmet. Og etter å ha vist seg frem på beste sendetid for flere hundretusen seere har deltagerne merket en viss økning i kjendisstatusen den siste uken. Pernille Svensen Øiestad (17) - som tidligere har blitt sammenlignet med Tone Damli Aaberge-  har blant annet fått flere interessante henvendelser.

- Jeg har fått noen rare mail av gutter som bor oppe i Trondheim og Tromsø og sånn langt unna. De er sånn 12 år og sånn og spør om vi vær så snill kan gå på date. Det er veldig, veldig hyggelig, men jeg kommer meg liksom ikke opp til Tromsø på en dag for å gå på date med en 12-åring. Men det er veldig hyggelig å få mail, det setter jeg pris på, sier Pernille til Seher.no.

"Fame" handler om en gjeng talentfulle ungdommer, og deres søken etter berømmelse innen sang, dans og musikk - ikke ulikt utfordringen X Factor-deltagerne selv står overfor. Men den sammensatte gruppa Shackles mener det ikke er noe mål i seg selv å bli kjendiser.

- Vi er her for sangen, og vise sangprestasjonene våre. Det er jo ikke for å bli kjendiser, det er noe som kommer med, sier de fire Shackles-jentene til Seher.no.

Også X Factor-dommer Mira Craig dukket opp på den røde løperen utenfor Colosseum onsdag kveld, og hun mener hun kan kjenne seg godt igjen i handlingen i "Fame".

- Det handler om først og fremst kjærligheten for musikk og skuespill og dansing, for de gikk jo fortsatt på skolen alle sammen. Så egentlig kjenner jeg meg veldig igjen i det, sier Mira Craig til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Jeg er ikke som Tone

Se video fra "Fame"-premieren her:


[obj:media:8113]