12-åring forsvunnet

Spenning: Sporløst forsvunnet

LETER: Mariann Jean-Baptiste som Vivian Johnson i "Sporløst forsvunnet". Foto: CBS
LETER: Mariann Jean-Baptiste som Vivian Johnson i "Sporløst forsvunnet". Foto: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

12 år gamle Eric Miller er en ensom gutt som en dag forsvinner fra skolen. Eric ble sist sett på skolens toalett. Da FBI-agentene blir satt på saken oppdager de raskt at det finnes spor etter en slåsskamp på stedet. Blant annet finner de Erics blod på et knust speil.

Etterforskerne snakker med Erics foreldre, klassekamerater og skolens psykolog. De danner seg raskt et bilde av en litt misforstått gutt hvis høyeste ønske er å være en del av den kuleste gjengen på skolen. Et ønske som til tider virket litt desperat og utløste små og store konflikter. Etterforskerne lurer på om forsvinningen kan ha noe å gjøre med et pek Eric utførte, og om klassekameratene har hatt et ønske om å hevne seg på gutten. Men hvor har han i så fall tatt veien etterpå? I ”Sporløst forsvunnet” (”Without a Trace”), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer. Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer