Noomi Rapace:

12 år yngre kjæreste avslørt

Lykken smiler for Noomi Rapace.

AVSLØRER: Noomi Rapace har fått seg ny kjæreste. Foto: Joel C Ryan/ Invision / AP / NTB
AVSLØRER: Noomi Rapace har fått seg ny kjæreste. Foto: Joel C Ryan/ Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske skuespilleren Noomi Rapace (42) ble et kjent ansikt da hun fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Lisbeth Salander i Millennium-trilogien.

Siden den gang har hun blitt en svært ettertraktet skuespiller, også internasjonalt med filmer som «Prometheus» og «Close».

Men til tross for sin kjendisstatus, foretrekker hun å skjerme om privatlivet sitt, og er ikke den som snakker høyest om hvem hun har et ekstra godt øye til.

FORELSKET: Monica Gaustad, kjent som «Moccababe» forteller at hun har funnet kjærligheten. Reporter: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer

42-åringen har i lang tid latt folk spekulere på hvem hun er sammen med. Det har nemlig lenge florert rykter om at hun dater den svenske låtskriveren Victor Thell (30).

Nå har sistnevnte endelig lagt kortene på bordet.

Bekrefter forhold

Rapace og Thell har vist seg sammen offentlig ved flere anledninger på rød løper, men har aldri bekreftet at de er et par.

I fjor høst ga de også hverandre et kyss, noe som ikke akkurat satt en demper på ryktene, skriver Expressen.

Det var i forbindelse med Thells nye låt «Planet Mars», som han har skrevet sammen med Maria Jane Smith (31), at han gjestet «Gry Forssel med Vänner». Der kunne han for første gang bekrefte ryktet som mange har lurt på.

NY FLAMME: Noomi Rapaces nye kjæreste er låtskriveren Victor Thell (t.h). Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
NY FLAMME: Noomi Rapaces nye kjæreste er låtskriveren Victor Thell (t.h). Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer

- Vi er sammen, forteller den svenske låtskriveren.

Han ville riktignok ikke avsløre hvor lenge de har vært et par, men legger ikke skjul på at han har det svært bra om dagen.

- Er du veldig forelsket? spør programleder Forssel.

- Absolutt, svarer han.

Gift i en årrekke

Det har ikke alltid vært like lett for førstnevnte å være i et offentlig forhold, som senere førte til en mye omtalt skilsmisse i pressen.

Hun var nemlig gift med skuespiller Ola Rapace (50), men etter ti år som ektefeller valgte de å gå hver til sitt og tok ut i skilsmisse i 2010.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Det svenske superparets forhold, og påfølgende brudd, skaper fortsatt overskrifter den dag i dag, nettopp fordi mange lot seg overraske av at de gikk fra hverandre.

Spesielt reagerte flere på at ekteskapet i retrospekt ble omtalt lite bærekraftig, fordi fokuset på karriere tidvis ble større enn på hverandre. Ola Rapace har tidligere uttalt at de nærmest var «tvunget til å skille seg» på sikt.

Sistnevnte har også tidligere uttalt seg i podkasten «Helt ärligt», hvor han fortalte at han taklet bruddet svært dårlig.

LES OGSÅ: Fikk anfall på kjærestetur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer