11 kilo amfetamin i bilen

Den kjente norske skuespilleren i 30-årene er sjokkert og fortvilet...

ADVOKATEN: Mona Høiness er filmkjendisens advokat. Foto: SCANPIX
ADVOKATEN: Mona Høiness er filmkjendisens advokat. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Filmkjendisen ble i går pågrepet hjemme i sin leilighet i Oslo, etter at en mann i 40-årene tidligere denne uken ble stoppet på grensen mellom Norge og Sverige med 11 kilo amfetamin i bilen.


Skuespilleren ble først koblet inn i saken etter at det kom frem at bilen som ble brukt under smuglingen tilhører ham. Men den siktede filmkjendisen hevder allikevel at han er uskyldig og at bilen hans var stjålet, skriver Dagbladet.no.


LES MER: Snakker ut om misbruket


 - Han er sjokkert over pågripelsen og fortvilet over det bilen hans har blitt misbrukt til. Han hadde til og med moren sin på politistasjonen da bilen ble meldt stjålet, sier mannens forsvarer, Mona Høiness til Dagbladet.no.


Høiness sier også at den siktede skuespilleren har forståelse for politiets håndtering av saken og at de trenger tid til etterforskning, slik at de etter hvert kan få sjekket ham ut av saken.


LES OGSÅ: Cæsar-Ingrid over dop.


Det var da det ble sjekket om bilen var meldt stjålet - noe den ikke var - at politiet først fattet mistanke mot kjendisen.


Filmkjendisen har sagt seg villig til å avgi forklaring for politiet. Skuespilleren var også i kontakt med politiet i forbindelse med Nokas-saken, skriver VG. 


Skuespilleren er inntil videre varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i full isolasjon.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer