11-åringen kom i spesialsydd Armani-kjole

Disse kjolene fikk mest oppmerksomhet under «Golden Globe»-utdelingen.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid ble den prestisjetunge Golden Globe-utdelingen arrangert for 72. gang.

Stjernene flokket til Beverly Hilton-hotellet i Beverly Hills, og som vanlig var det store forventninger til stjernenes antrekk.

Og på den røde løperen dukket de opp, den ene flottere enn den andre.

Jessica Chastain var en av skjønnhetene som fikk aller mest oppmerksomhet for sitt antrekk. For tre dager siden uttalte hun at hun ikke visste hva hun skulle ha på seg. Da hun viste seg i en bronsefarget Versace-kjole var det mange som lot seg imponere. People.com skriver at antrekket skapte sjokkbølger, på den positive måten.


11 år gamle Quvenzhané Wallis ble for to år siden den yngste skuespilleren noen sinne til å bli nominert til en Oscar. I år var hun Golden Globe-nominert for sin innsats i filmen «Annie».

Da hun dukket opp på den røde løperen hadde hun på seg en spesialsydd Armani-kjole. Wallis er Armani Junior sitt fjes utad.

- Den er så vakker. Jeg føler meg så heldig som har på meg denne, utbrøt skuespilleren Julianne Moore, da hun kom i sin spesialdesignede Givenchy-kjole. Moore stakk av med Golden Globe-statuett i kategorien beste kvinnelige skuespiller, så hun hadde mye å smile for under utdelingen.

Kate Hudson stod for en av kveldens overraskelser da hun dukket opp på den røde løperen i en dyp utringning.

[views:embed:node_embed:block:76772]

LES OGSÅ: Slik ladet stjernene opp til Golden Globe

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.