VILL: Brooklyn Beckhams tatovering er et kinesisk symbol som betyr «Vill». Her sparker hann ball sammen med broren Romeo. Foto: All Over Press
VILL: Brooklyn Beckhams tatovering er et kinesisk symbol som betyr «Vill». Her sparker hann ball sammen med broren Romeo. Foto: All Over Press Vis mer

11 år og nå har han fått tatovering!

Guttungen går i kjendisfarens fotspor...

Publisert
SEHER.NO: Fotballstjernen David Beckham (35) har så mange tatoveringer, at han kunne konkurrert med en fra Hells Angels. Derfor er det kanskje ikke så rart at hans 11-årige sønn Brooklyn Beckham nå viser samme lidenskap som faren for kroppskunst.

David og Victoria Beckhams (36) eldste sønn Brooklyn viste frem sin kinesiske tatovering - som mest sannsynlig er påmalt - under en fotballkamp. Den kinesiske symbolet betyr «Vill», og befinner seg på innsiden av guttens håndledd.

Unggutten løp rundt på banen sammen med sine brødre, Romeo (7) og Cruz (5), i etterkant av La Galaxys seier over FC Dallas.

Brooklyn var åpenlyst stolt av sin nye tatovering, og hadde for anledningen på seg en kort T-skjorte som lot symbolet komme til sitt rette, skriver The Sun.

I fjor ble David spurt av NBC Today Show om hvor gamle hans sønner må være før de får lov til å ta en tatovering.

- En av sønnene mine spurte meg nylig om det samme. Da sa jeg, «Mye eldre enn det du er nå!».

35-åringen avslørte også at han ikke er sikker på om han kommer til å ta flere tatoveringer, fordi hans kone Victoria er imot det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Private Beckham-mail avslørt i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer