MYE Å GLEDE SEG TIL: Justin Bieber kommer til Norge og Idol er tilbake på TV-skjermen. Det er bare noe av det vi kan glede oss til i 2013.
MYE Å GLEDE SEG TIL: Justin Bieber kommer til Norge og Idol er tilbake på TV-skjermen. Det er bare noe av det vi kan glede oss til i 2013.Vis mer

10 ting å se frem til i 2013

Vi ser på forhåpningene for det nye året.

SEOGHØR.NO:  

1. Babyer

Både Kate Middleton, Kim Kardashian og popstjernen Jessica Simpson vil få en sønn eller datter i 2013.


2. Bryllup

Både Brad Pitt og ekskjæresten Jennifer Aniston er forlovet og forventes å gifte seg i 2013. Brad med Angelina Jolie og Jennifer med Justin Theroux.


3. Avsløringer på Twitter

Jessica Simpson, Justin Bieber, Kim Kardashian, Britney Spears og Rihanna er bare noen av en mengde kjendiser som ofte utleverer ting fra privatlivet sitt på det sosiale nettstedet. Det stopper nok ikke i 2013.


4. Idol

Idol er tilbake på norske TV-skjermer. Årets dommerpanel består av Tone Damli, Kurt Nilsen, Gunnar Greve Pettersen og Espen Dansken Selvig, mens programleder er Stian Blipp.


5. Bursdagsfester

Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon fyller begge 40 år i 2013, mens hotellkongen Petter Stordalen nok også kommer til å holde en real bursdagsfest.


6. Justin Bieber

Popstjernen Justin Bieber besøker igjen Norge og Oslo i april. Forrige gang sangeren var på besøk var det totalt kaos i Oslo sentrum. Vi spår at det samme skjer i 2013.


7. Skandaler

Hvem kan vel glemme utroskapsskandalen mellom Robert Pattinson og Kristen Stewart? Eller den svært så offentlige skilsmissen mellom Tom Cruise og Katie Holmes? Vi tror at skandalene fortsetter å komme i 2013.


8. Paradise Hotel

Paradise Hotel har lenge vært et av de mest populære og omdiskuterte programmene på TV3. I 2013 har kanalen nok en gang sendt en gjeng drikkeglade mennesker til et hotell i Mexico. Kan noen slå historien til Iselin?


9. Internasjonale besøk


Norge er et lite land, men ofte har vi fått besøk av store internasjonale stjerner. I år har blant annet Sarah Jessica Parker, 50 cent, Lady Gaga, Justin Bieber og Gerard Butler vært i landet. 


10. Motetabber

Hvert eneste år kommer det nye motetrender som kjendisene er først ute til å kaste seg på. Eller så dukker de opp i et rart antrekk, som Lady Gaga og sin kjøttkjole, bare fordi de kan. Vi tror det vil komme flere motetabber i 2013.