10 ting å se frem til i 2013

Vi ser på forhåpningene for det nye året.

MYE Å GLEDE SEG TIL: Justin Bieber kommer til Norge og Idol er tilbake på TV-skjermen. Det er bare noe av det vi kan glede oss til i 2013.
MYE Å GLEDE SEG TIL: Justin Bieber kommer til Norge og Idol er tilbake på TV-skjermen. Det er bare noe av det vi kan glede oss til i 2013. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  1. BabyerBåde Kate Middleton, Kim Kardashian og popstjernen Jessica Simpson vil få en sønn eller datter i 2013.2. BryllupBåde Brad Pitt og ekskjæresten Jennifer Aniston er forlovet og forventes å gifte seg i 2013. Brad med Angelina Jolie og Jennifer med Justin Theroux.3. Avsløringer på TwitterJessica Simpson, Justin Bieber, Kim Kardashian, Britney Spears og Rihanna er bare noen av en mengde kjendiser som ofte utleverer ting fra privatlivet sitt på det sosiale nettstedet. Det stopper nok ikke i 2013.4. IdolIdol er tilbake på norske TV-skjermer. Årets dommerpanel består av Tone Damli, Kurt Nilsen, Gunnar Greve Pettersen og Espen Dansken Selvig, mens programleder er Stian Blipp.5. BursdagsfesterKronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Haakon fyller begge 40 år i 2013, mens hotellkongen Petter Stordalen nok også kommer til å holde en real bursdagsfest.6. Justin BieberPopstjernen Justin Bieber besøker igjen Norge og Oslo i april. Forrige gang sangeren var på besøk var det totalt kaos i Oslo sentrum. Vi spår at det samme skjer i 2013.7. SkandalerHvem kan vel glemme utroskapsskandalen mellom Robert Pattinson og Kristen Stewart? Eller den svært så offentlige skilsmissen mellom Tom Cruise og Katie Holmes? Vi tror at skandalene fortsetter å komme i 2013.8. Paradise HotelParadise Hotel har lenge vært et av de mest populære og omdiskuterte programmene på TV3. I 2013 har kanalen nok en gang sendt en gjeng drikkeglade mennesker til et hotell i Mexico. Kan noen slå historien til Iselin?9. Internasjonale besøkNorge er et lite land, men ofte har vi fått besøk av store internasjonale stjerner. I år har blant annet Sarah Jessica Parker, 50 cent, Lady Gaga, Justin Bieber og Gerard Butler vært i landet. 10. MotetabberHvert eneste år kommer det nye motetrender som kjendisene er først ute til å kaste seg på. Eller så dukker de opp i et rart antrekk, som Lady Gaga og sin kjøttkjole, bare fordi de kan. Vi tror det vil komme flere motetabber i 2013.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer