GIFTER SEG SNART: John Arne Riise og kjæresten Louise Angelica Markusse skal snart gifte seg i Oslo.
 Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
GIFTER SEG SNART: John Arne Riise og kjæresten Louise Angelica Markusse skal snart gifte seg i Oslo. Foto: Geir Egil Skog/Se og HørVis mer

- 10. april er skilsmisseoppgjøret klart

John Arne Riise hevder skilsmissen fra ekskona skal være klar før bryllupet med Louise Angelica Markussen.

SEOGHØR.NO: John Arne Riise (33) og blogger Louise Angelica Markussen (23) gifter seg i Nordberg kirke i Oslo den 31. mai.

Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at Fulham-proffen fremdeles er gift med Maria Elvegård Riise (34). Paret søkte om separasjon i februar i 2012.

Se og Hør har vært i kontakt med John Arne Riise som ikke ønsker å kommentere saken. Men på sin egen Facebook-side er Riise kraftig irritert over omtalten av saken og vil boikotte Se og Hør. Han hevder også at skilsmissepapirene vil være i orden innen 10. april.

 SALG NÅ: I papirutgaven kan du lese mer om saken.  Foto: Se og Hør
SALG NÅ: I papirutgaven kan du lese mer om saken. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det er to måneder til vi skal gifte oss , Louise og jeg. Den 10. april er skilsmisseoppgjøret klart, sier John Arne Riise til VG.

Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad svarer slik på kritikken fra Riise.

- Ekteskap og skilsmisse er offentlige handlinger. Riise har selvsagt hatt muligheten til å kommentere fakta i denne saken før publisering, og han er velkommen til å eventuelt korrigere faktiske feil i nyhetsartikkelen som omhandler det planlagte bryllupet.  At han velger å ytre seg på en personlig måte i sosiale medier, må vi selvsagt respektere. Ytringsfriheten skal ha gode kår i Norge, kommenterer sjefredaktør Ellen Arnstad.

FORTSATT GIFT: John Arne Riise og Maria Elvegård er fortsatt formelt gift nesten to år etter at de gikk fra hverandre. Foto: Scanpix
FORTSATT GIFT: John Arne Riise og Maria Elvegård er fortsatt formelt gift nesten to år etter at de gikk fra hverandre. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Fortsatt gift med eksen