ETT ÅR: Og allerede er Shiloh Jolie-Pitt i ferd med å bli filmstjerne - muligens i rollen som pappas karakter Benjamin Button som baby... Foto: All Over Press
ETT ÅR: Og allerede er Shiloh Jolie-Pitt i ferd med å bli filmstjerne - muligens i rollen som pappas karakter Benjamin Button som baby... Foto: All Over PressVis mer

1 år og filmstjerne

Shiloh (1) følger i mamma og pappas fotspor - og nå vil mamma ha flere barn.

 

SEHER.NO: Navnet "Shiloh Jolie-Pitt" dukker nå opp på IMDBs rolleliste til pappa Brad Pitts nye film "The Curious Case of Benjamin Button". Brad og Aneglinas ett år gamle datter gjør dermed sin filmdebut – det måtte jo bare komme!

Brads datter står på rollelisten sammen med navn som Cate Blanchett, Tilda Swinton, Elle Fanning og, altså, hennes egen far.

Filmen er basert på en bok av F. Scott Fitzgerald fra 1922, om en 50 år gammel mann som stadig blir yngre. Kanskje skal Shiloh spille Brad som barn, undrer TMZ.


- Vil ha flere barn
Om det er morsinstinktet som jobber på høygir, eller et ønske om å bygge på tatoveringen, er uvisst. Ryktene vil i hvert fall ha det til at Angelina (32) ønsker seg enda en liten en.

Hun har allerede fire barn fra tre forskjellige kontinenter, og kartkoordinatene fra hvert av barnas hjemland tatovert inn på overarmen.


Spekulasjonene i pressen har vært mange og krasse i det siste. Forholdet til kjekkasen Brad Pitt henger, i følge den kulørte pressen, i en tynn tråd. Allikevel skal Angelina nå planlegge en tur til Etiopia i løpet av høsten for å hente hjem det som i så fall vil bli parets fjerde ikke-biologiske barn.


Ny adopsjon
Kilder nær paret røper at Brangelina håper at ytterligere en adopsjon vil få forholdet på rett kjøl, samt bidra til at datteren Zahara, jenta de adopterte fra nettopp Etiopia for to år siden, skal føle seg mer til pass i den store familien.


Angelina adopterte eldstesønnen Maddox fra Kambodsja for fem år siden, flere år før hun møtte Brad Pitt (43).


Tidligere i år adopterte skuespillerparet sønnen Pax Thien fra Vietnam.- Det er ingen hemmelighet at både Brad og Angelina har svært lyst til å utvide "regnbuefamilien" sin, sier en venn av paret.


Opptatt av samhørighet
Deres eneste biologiske barn, datteren Shiloh, ble født i fjor høst, og ligner angivelig på både sin mor og sin far. Neppe noen stor ulempe.

- De er allikevel flinke til å la det gå nok tid mellom hvert barn, slik at den nye poden alltid får tid til å bli kjent med, og slå seg helt til ro i sine nye omgivelser.

- Angelina er veldig opptatt av at barna skal føle at de har en sterk samhørighet. Shiloh vil vokse opp og se likheten mellom seg selv og sine foreldre. Maddox og Pax vil føle en samhørighet ved at de er født i samme land. Zahara har foreløpig ingen slike bånd til noen i familien.


- De håper at ved å finne en etiopisk bror eller søster, fortrinnsvis en søster, vil Zahara få det bedre med seg selv.


Dyre barn
The Mail melder at paret, som har vært sammen siden 2004, allerede har vært i kontakt med det samme adopsjonssenteret som de fikk Zahara fra for to år siden. Planen er angivelig å besøke senteret igjen i november.


Dersom den nye adopsjonen går igjennom vil paret være pliktige til årlig å melde ifra om hvordan det nye familiemedlemmet har det i familien.


Nylig fortalte Angelina Jolie følgende:
- Brad og jeg ønsker å fortsette å adoptere, men det er veldig dyrt å ha en stor familie. For øyeblikket ser vi litt på ulike yrkesmessige prosjekter. Deretter må vi finne ut av hvordan vi kan kombinere våre respektive karrierer med familielivet.

For:


- Vi må se Maddox, Zahara, Pax og Shiloh så mye som mulig.