00-tallets vakreste damer

Seher.no har kåret 00-tallets mest sexy kvinner. Se den eksklusive lista!

SEXY PUSEKATT: Nicole Scherzinger fra pusekatt har blitt et av verdens største sex-symboler. Nå kaprer hun førsteplassen også i Seher.nos kåring! Foto: All Over Press
SEXY PUSEKATT: Nicole Scherzinger fra pusekatt har blitt et av verdens største sex-symboler. Nå kaprer hun førsteplassen også i Seher.nos kåring! Foto: All Over Press Vis mer
BILDESPESIAL: 00-tallets mest sexy kvinner !

SEHER.NO: Kvinner som Bo Derek, Samantha Fox og Heather Locklear dominerte "mest sexy"-listene på 80-tallet , og Pamela Anderson og hennes Baywatch-venninner fikk alle ut på stranda ti år etter.

På 00-tallet kan Heather og Pamela skryte av at de fortsatt er blant verdens vakreste kvinner, selv om de har blitt dyttet ut av topp-10 lista.

Men skandale-blondinene bør ikke ta de nye, noe lavere, plasseringene så tungt, konkurransen er nemlig hardere enn noensinne.

Og øverst av alle troner Pussycat Dolls-vokalist Nicole Scherzinger!

29-åringen – som sammen med Pussycatgjengen har erobret hitlistene med låter som ”Don’t cha”, ”Stickwitu” og ”Buttons” – har blitt kjent for sine utfordrende videoer og sceneshow.

Og etter å ha vunnet flere skjønnhetskåringer verden over er Scherzinger – som sammen med resten av Pussycat Dolls skal spille konsert i Trondheim 10. oktober – nå klar for å gi ut en soloplate.

Men norske kjendisjenter står ikke mye tilbake for de internasjonale skjønnhetene.

Vår egen Tone Damli Aaberge (19) – som har blitt kjent både som Idol-deltaker og TV-danser, kaprer en sterk andreplass – foran skjønnheter som Christina Aguilera og Jessica Alba!


Andre norske kvinner som suser inn på den eksklusive lista er glamourmodellen Triana Iglesias, popartisten Sandra Lyng Haugen og skuespiller Ane Dahl Torp.

Og med nesten 10 år til gode på sin hovedkonkurrent, er det kanskje ikke umulig at ”Danse-Tone” går fra sølv til gull når 2010-tallet skal summeres opp?

BILDESPESIAL: Se hele lista og bilder av verdens 50 mest sexy kvinner her!

Hvem synes du er vakrest? Stem til høyre !


LES OGSÅ: 90-tallets heteste damer!